HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Hattom ben yaziomda takan pek yok birde facedeki grup cok etkin onunda etkisi var
-
@ncbb kardeş böyle demeyin sabahstresten evdeki ufak tabureyi kìrdìm valla fena oluyom ya.
-
erkek adaylar için askerlik yapıp da kabul edilmeyen yok gibi gözüküyor istanbul için
-
-
@Zach Muğla hocam benim ki
-
BU ARADA İSTANBULA 270 KİŞİ ALINMIŞ 270 !
-
@Hattom halkbanktan270 kisi otele giris yapcak demek o kadar kisi alindigi anlamina gelmez bence.10 kiso en az insan kanklari personeli ve ustunde egitimciler vardir
-
@berserker inşallah oyledir dostum. Alınan personel için 270 fazla,diğer illere adam kalmamis yoksa
-
@Hattom ben bu rakama benzer bir tahmin yaptıgım zaman agır laflar duydum. olması gereken öyle zaten hocam.istanbulda 5 tane bölge müdürlügü+ genel müdürlük+ sadece ticari şube olan 14 tane şube + diğer şubeler. bence rakam az bile
-
@Hattom eger istanbula bu kadar cok kisi alinmissa.1. Ihtimal kontenjanin ustu alim yapilmis olabilir bu zaten bankanin insiyatifinde.2.ihtimal ise bizim illere 4 kati aday cagirildi o kalabaligin sebebi bu olabilir
-
@berserker ben 3 katı diye düşünüyorum. ayrıca dediğinizde mantıklı ellerinde olan birşey illa 475 alınacak diye birşey yok .
-
@berserker 2.ihtimali düşünmek istemiyorum.
-
@Hattom bu durum sadece istanbul için değil bizim içinde gecerli
-
220 UZMAN. 25 MUFT ve 25 BT için ayrılmış yer.
-
@Hattom müfettişler belli değil
-
@ncbb dostum belli ki insan kaynakları öyle söylemiş arkadaşa.
-
@Hattom hocam müfettişlik mülakatına giren bir arkadaşım var onu aradım hiç bir bilgilendirme yapılmadı dedi.hiç değilse elendiyseler bile bir bilgilendirme yaparlar.
-
@Hattom ic kontrolörler kim ki zaten
-
@ncbb alincaklar belirlenmistir o zaman kardeşim haber gelir birkac güne demek ki
-
@danıldtramp sorma hocam bi de o var