HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Sucuklu_Kahve kardesim su sonuc açıklama trihinide salla madem bugun olur mu
-
başvuru sayfası güncellenmiş 4 şubata kadar eğitim olcak, otelde kalmak zorunlu, eğitim de mesai saatinden sayılacak. yani 23 ocak işbaşı resmi olarak : )
-
Diğer illerde ocak sonuna açıklanır o zaman. 6 şubat diyorsa sucuklu kahve max. 1 hafta önce olur açıklanma
-
@Hattom 2 şubata kadar kesin ama ne zaman :S
-
@ncbb Kâbuslar görüp duruyorum abi artık açıklanması lazım
-
görmedim annem annem annem amanın sille sille sille çekiyom çile çile çile anamı 2. kez ağlatan halkbank
-
@barter ben kazandim kardesim puanim 59lu biseydi
-
@Sucuklu_Kahve güzel tahminler yapıyorsunuz diğer iller içinde bi tahmin yapsanızda bizde beklemesek bilgisayar başında eğer açıklanmayacaksa bu gün
-
@Sucuklu_Kahve İç kontrol sonuçlari ne zaman aciklanacak beklemekten öldük. Bir de onu sallar misiniz bilginiz var mı:)
-
@Sucuklu_Kahve aynen oyle 1ay + ocaktan 7-8 günün maasi yatacak subatin 1inde. ik ile konustum az önce
-
ik ya nasıl ulaşıcaz telefonu nedir arkadaşlar?
-
@impression_25 0216 503 5173 bi bu var bide su 0216 503 5176
-
Uzman yardımcısı subede tam olarak ne iş yapar bilen biri şu cuma gününün hürmetine yazsın arkadaslar lütfen.
-
@dk-2016 egitimdekilere bilgi vereceklerdir
-
@dk-2016 Hangi segmentte olursa olsun(bireysel,kobi,ticari) mevduat toplar,kredi ve yan urunler pazarlar. Bireyseldeki bireysel emeklilik urunu sunarken,kobideki pos sunar mesela. O segmentin butun musteri portfoyunun gunluk islerini yurutur, finsnsal ihtiyaclarini giderir,yeni musteri arar.
-
Arkadaşlar Ankara uzman yardımcılarının eğitimlerini burada almaları gibi bir durum söz konusu olur mu acaba?
-
@Eftelya tesekkur ederim sonumuz hayrolsun.
-
Arkadaşlar işe alım işlemleri saat 16:00 ya kadar yapılacak değil mi ? Yoksa 09:00 da orda olmaz zorunda mıyız ?
-
@Sucuklu_Kahve hocam yaklaşık tarihi de sallayın da Telefon başından uzak duralım. Valahi ders çalışamıyorum stresten... Sevaba girersiniz.
-
....................