HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@compengcim selam
facebooktaki grupta ik yı arayan bir arkadaş pazartesi eğitim başlayacak ve otelde kalınacak demiş fakat eğitim kaç gün sürecek onu orada anlatacaklarmış -
@polo88 dostum 4 katı olduğuna emin misin ?
-
Çok şükür bende kazandım . Yaş 30 son kürsünumdu kpss ye girmedim ve girmeyeçektim. P35 76,5 2015 yılı . SPK lisansim var sadece . Pes ettiğim anda oldu . Biz yaptık oldu atanamayanlar dile ve alana devam etsinler nacizhane
-
@derbederoldum helal be derbo
-
-
@totti HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
4-5 tane mülakata hak kazanan arkadaşım hepside referans bulduğunu hemen hemen garanti olduğunu söylüyor, hepsi arkadaşım olmasına rağmen referansı olmayan haketmiş insanların kazanmasını isterim açıkcası
hocam kazandılar mı ? biz yanlışı burda yapıyoruz herhalde bi çıkarım yapacam
-
arkadaşlar kazananlar için başvuru sayfası güncellenmiş eğitim bilgileri de yazıyor bilgilerinize.
-
@compengcim karç gün hocam bizide bilgilendirir misin ?
-
hocam 23 ocakta başlıyor 4 şubata kadar sürecekmiş. Bu esnada otelde katılım zorunluymuş. Sadece ilk gün yani 22 Ocakda işe alım işlemleri gerçekleştirilirken serbest kıyafetle gelinebilirmiş. Eğitim esnasında resmi kıyafet olmalı yazıyor. Ayrıca eğitim süresi de mesaiden sayılacağı yazıyor.
-
@compengcim bizim sonuclarıda 1-2 subat gibi acıklarlar o zaman
-
valla hocam o konuda bi bilgim yok
-
Arkadaşlar ben de istanbul uzman yardımcılığını kazandım . kazanan arkadaşları tebrik ediyorum .ben 3.komisyonda mülakata girmiştim , 6-7 dakika sürmüştü mülakatım. kpss puanımı veya mülakat bekleyip beklemediğimi sormadılar .kpss puanım 90 üstüydü .herhangi bi referans ayarlamadım .bana kalırsa grup mülakatı ve yazılı sınav puanı çok önemli
-
Diğer grubun eğitimide 6 Şubatta başlar o zaman
Yine başladık sallamaya.
Şubat 1'de hem şubat maaşınız yatar, hemde 23sünda başlıcaksınız diye 8 günlük maaş yatar diye sallamasyon düşüncem
-
@Sucuklu_Kahve sen nerelerdeydin
-
@ncbb Lanet olası yüreğim yazdırıyor işte Yine eksilemiş birisi.
@Ankara donuyoruz zaten. Bir de üstüne Eksici Tayfa işbaşında.
Hayırlı Cumalar
-
@Sucuklu_Kahve Hocam diğer grubun eğitimine 6 şubat demişsiniz ancak açıklanma süresi nedir diğer grubun ? Örneğin Ankara ?
-
@Sucuklu_Kahve diger grup 6subatta eğitime gidecekkse sonuclar ocak sonumu açıklanır
-
@Sucuklu_Kahve ankaraya çayını içmeye gelecez sen hayır duası almayı seversin yap bize bir güzellik
-
VDK görev yapıyorum ben, Eğitimdeyim Ankara'da. VDK yolu düşen kardeşlerim her daim beklerim. Kışın çayımız kahvemiz oraletimiz, Yazında soğuk içeceklerimiz mevcuttur
6 Şubat sallamasyon tarih hocam. Önceki iletilerimi bilen bilir, genelde çok pis sallarım.
-
@Sucuklu_Kahve haaa tamam ankaradaydın kardeşim bizim için önemli olan 6 şubatta biz istanbulda olabilecek miyiz bizim için onu ögrenecegiimiz tarih önemli