HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@tcnmn KPSS puanı varmıydı hocam
-
arkadaşlar genel müdürlük -şube ayrımını tam olarak anlayabilen var mı ? tabiki kişiliik envanteri ve grup mülakatları etkiledi fakat girilen komisyonlar cok etkili oldu mu acaba ?
-
@serza p35 75 ti hocam.
-
@dk-2016 uygun goruldunuz diye yazinca da bir tuhaf oluyor. . ben de şubeye atananlardanim, tebrik ederim ben de
-
@ismail hiçbir bilgim yok eğitimle ılgili
-
arkadaşlar diğer iller sizce ne zaman açıklanır duyumu olan var mı?
-
Kpss puanim 84 arkadaslar benim de torpilim yoktu allaha sukur allah da muhtac etmedi bu surecte olanlara bi nebze olsun umut olur diye belirtmek istedim.
-
Arakadaşlar kazananların sınav puanları nasıl acaba
-
Sucuklu kahve bizleri sallamadi. Köşeden izlerken komik gözüküyoruz değil mi ? İleride ben de izleyip gulecegim kendime amma gel bize de bir büyüklük yap
-
Benim p35 puanımı sordular 89 dedim umarım olumsuz olmaz eğitim sürecin gayet başarılıymış falan dediler olumlu geçti mülakat ama bilmiyorum
-
Yazılı sınavından 60 ın altında puan alip mülakata kazanabilen var mı arkadaşlar?
-
Arkadaslar eğitim süreciyle ilgili bilgi alan paylaşırsa cok güzel olur. Takim elbiselerimizi getirelim mi vs.
-
@Yoluzunyol diğer illeri bilmiyormus. Istanbul hakkında konuşmuş sadece
-
Arkadaşlar İstanbul Genel Müdürlük için olumlu sonuçlanmış sürecim şükürler olsun ki. İş arama süreci devam edenler için bol bol şans diliyorum. Mülakatımla ilgili bilgi vermek istiyorum. Alan sorusu olarak sadece başabaş noktası soruldu bana güncel ekonomiden sorular yoğundu. Kpss puanım 87 ancak bana puanımla ilgili hiçbir şey söylenmedi. Sanırım tavrımdan dolayı. Ailemde bankacı olduğunu işin güzel yanlarını saymıştım. Ayrıca @Sucuklu_Kahve üstad çok teşekkür ediyorum bu süreçte bizlerin yanında oldunuz elinizden geldiğince yardımcı oldunuz.
-
Bi yazılı sınav iki mülakat yapan bir kurum bütün bu süreci başarısız kelimesi ile açıklamış. Yazık gerçekten zerre şeffaflık görmek istiyor insan o da yok. Grup mülakatı birebir mülakat yok mu bunun puanlaması sıralaması kim nasıl girdi elenen nasıl elendi arkadaşlar? Çok öfkeliyim, kazanan arkadaşlara hayırlı olsun öfkem şeffaflıktan uzak olan halkbank a arkadaşlar
-
@keyness Çok takılma hocam şöyle özetliyim
1.Grup mulakatında kuzuların içinde kurt olduysan gorada bob marley faruk diyodu ya arife çok dikkat çekiyorsun aynen oyle sonra
2.1 komısyonda stres mulakatına alınırsın diğer komısyonlar lay lay lom
3.sonra elemek için çok güzel sebebleri zaten sunuyorlar sen ne kadar uğrassanda.
4.Paket servise yönlediriyorlar haydı güle güle
şahsı fikrimdir -
He bide şunu ekliyim uzmanlık sınavı açıyorlar ama müfettişlikteki arkadaşlara da uzmanlık teklif ediyorlar bu ne yaman çelişkidir zaten 4 katı çağırmış uzmanlığa bide ordan ikame ediyorlar verdiğim zamana emeeğe yazık.
-
arkadaşlar belgeler teslim edilip hemen pazartesi günü eğitimler mi başlar yoksa daha sonra mı başlar bilgisi olan var mı?
-
@dk-2016 benimde merak ettiğim konu bu bilgisi olan arkadaşlarımız paylaşılırsa çok iyi olur ona göre bavulu hazırlarız
-
Yarin ikyi arayalim kesin bilgiyi oradan ogrenebiliriz bence