HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
eyw hocam durust cevabın için bizde 2. gün ilk sırada girdik grub mülakatında çatır çatır konuştum 4 kısıyı benım tarafa çektim vs vs neyse kul bilmezse hak bilir.
Hayırlısı bu imiş bi dakine meclis onune çadır kurucam anlaşılan -
@totti referansim yoktu demeye baslamistir onlar hocam şimdi:)
-
@Yoluzunyol benm 7. mulakat olacak bi ben diyemedim arkedes
-
@polo88 sen güzel demişsin.Allah bilir, inan biliyor er geç. Buna inan.
-
@Yoluzunyol bide 2014 halk servis gorevlısı yedek idim alıcaz deyıp 2 sene bekletip almamışlardı. neyse kpss durmak yok yola devam
-
@dk-2016 soran arkadaşlar şöyle bir bilgi vardı iş tanımıyla ilgili. Maaşlar ne kadar güncel veya tam olarak istediginiz bilgiler bunlar mı bilemiyorum ama paylaşmak adına yazayım. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Bende Antalya için 9 doğurarak sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Umarım herkes hakettigi sonucu alır. Tabiki sinavi kazanan hickimse "basarisiz" sonucu hak etmiyordur ama mecbur bazilarimiz sevinip bazilarimiz uzulecek. Herkesin sansi bol olsun.
Uzman Yardımcılığı-İç Kontrolor ve Mufettislik Meslek Tanıtımı İçin: -
..............
-
Arkadaslar kazananlar arasinda servis gorevlisi olur musun, giseye yardim eder misin veya spk duzey 1 var mi gibi sorular alan oldu mu ?
-
@berserker servis gorevlisine evet diyen 2 arkadaş da elenmiş. Ben reddetmistim
-
Bizim iller ne durumda acaba , bilen yok . Şiştim cidden
-
@totti hocam nasıl bulunuyo bu referans:) kimlermiş referansları bankanın içinden birileri mi?
-
@ekstrafiskal HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@dk-2016 soran arkadaşlar şöyle bir bilgi vardı iş tanımıyla ilgili. Maaşlar ne kadar güncel veya tam olarak istediginiz bilgiler bunlar mı bilemiyorum ama paylaşmak adına yazayım. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Bende Antalya için 9 doğurarak sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Umarım herkes hakettigi sonucu alır. Tabiki sinavi kazanan hickimse "basarisiz" sonucu hak etmiyordur ama mecbur bazilarimiz sevinip bazilarimiz uzulecek. Herkesin sansi bol olsun.
Uzman Yardımcılığı-İç Kontrolor ve Mufettislik Meslek Tanıtımı İçin:kardeşim bu sitede halkbank tis de var. Halkbank tis ekler kısmında yazan maaşlar ve dil tazminatı rakamları brüt değil mi? Bunlar brütse netini hasıl hesaplarız?
-
Dil tazminatı çok fark ediyor bir kere alıp 5 sene her ay c 400 küsür b 600'e yakın alıyor. Çalışan arkadaşlar demişti. Onun dışında aylık ortalama 2800 gibi bir şey oluyor İstanbul dışı uzman yardımcısı için. Çünkü ara sıra çift maaş olunca aydan aya büyük farklar oluyor. Ortalama ücret bu demişlerdi.
-
@asdasd HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Dil tazminatı çok fark ediyor bir kere alıp 5 sene her ay c 400 küsür b 600'e yakın alıyor. Çalışan arkadaşlar demişti. Onun dışında aylık ortalama 2800 gibi bir şey oluyor İstanbul dışı uzman yardımcısı için. Çünkü ara sıra çift maaş olunca aydan aya büyük farklar oluyor. Ortalama ücret bu demişlerdi.
C seviyesi net 250, B seviyesi net 390 , A seviyesi 560 TL alıyor. Ortalama ücret, ocak zammı ile 3.100 leri buldu.
-
Merhaba arkadaşlar otelde konaklama istanbulda ikamet edenler için de geçerli mi??
-
@bhruzn geçerli değil mecburi kılınmış zaten
-
fırtına öncesi sessizlik var yine . pazartesi gelir mi dersiniz :S
-
@bhruzn valizinizi hazirladiniz mi ya
-
Vay anasını İstanbul'u kazananlar gitti forum öksüz kalmış gibi. Ne konuşan var ne duyum veren var.
-
@Hattom Doğru diyosun hocam valla , sucuklu kahve duyumları hariç pek bir şey yoktu aslında . Anlaşılan 2-3 gün daha bekleyeceğiz . Siz hangi il için bekliyosunuz hocam ?