HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@derbederoldum HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
26 ocak gibi açıklanır saat 15:30 da
vakit tamam seni terk ediyorum . . .
-
@reisülküttab yarın öglene kadar sistem kapanmazsa 2 şubata kadar vakti var.
-
Haftaya kaldı galiba yaaa of
-
@ncbb, 6'sında iş başı yaptıracaklarsa 31 Ocak ta açıklamaları lazım. Zira şehir dışı atama gibi düşünürsek toplu iş sözleşmesi 3 iş günü içinde işe başlamayı öngörüyor. 2 şubat'ta açıklarsalar 6 şubat'ta iş başı zor görünüyor.
-
@AlimAydamak hocam dogrudur işin o kısmını bilmiyorum . ben istanbulun acıklanmasını referans alarak yorum yaptım.
-
@AlimAydamak gözler 31 Ocağa kilitlendi
-
bu stres bu süreçte bünyeye zarar. mermer yediğim günler oldu arkadaş yaw
-
@Sucuklu_Kahve yi gücendirdik heralde teftiş başlığına uğrayıp buraya uğramıyo
-
@burcudml müfettiş kitlesini tercih etmesi doğal bence zaten orada da beklemeyin yazmış :)Muhtemelen sonuçlar haftaya açıklanacak son belirsiz hafta sonunu güzel değerlendirelim
-
@Yoluzunyol çokkk ufak bir ihtimalde olsa ben yarın bekliyorum hala
-
Arkadaslar istanbul sube kazananlarin subeleri belli olmus.birimler kosunda bilgisi ollan var mi ? Herkes pazarlama mi ?
-
@ncbb Umut etmek güzel şey. Ben de yarın için umutluyum
-
@böcükprens sistem hala açık. Yarın açıklicak olsalar kapatmazlar mıydı şimdiden?
-
https://www.facebook.com/halkbank/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf
Şöyle bir şey hazırlamışlar. Sanırın İK cılar WhatsApp da o kadar boş takılıyor ki ciddi bi iş üstünde bile insana emoji soruyorlar. Genel olarak Türkiye'de çalışma hayatında ciddi bir disiplin sorunu var.
-
@hadigari Haklısın arkadaşım bir gün önceden kapatabilirler bir de aynı gün içinde de bu işlemi yapabilirler diye düşünüyorum. Umut edip evrene olumlu mesaj göndermekten başka yapabilecek bir şey yok sanırım
Su sekilde bir mantık yurutmek istiyorum birkaç kez yukseklisans ve doktora mulakatinda görev aldım. Kazananlar mülakat günü belli olur listeler enstitulere gönderilir. Her bilim dalından sonuçlar gelince sisteme yüklenir . Sisteme yüklenme işi bir günde yapılır ve ilan edilir. Kurumlar farklı oldugubicin işleyiş de farklıdır tabi ki ama umut işte -
Sonuclar haftaya arkadaslar yarinida pas gecelim
-
@TcZiraat bu bi tahmin mi duyum mu? Çok net yazmışsınız da ..
-
neyse arkadaşlar yarın saat 5 e kadar ne olacagı belli olur eger acıklanmazsa en erken salı aksamdan persembe aksama kadar acıklanır inşallah.
-
@burcudml duyum.6 subatta egitim zaten o yüzden şimdiden aciklanmaz
-
Beklemeye alıştım galiba