HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@corneus HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Arkadaşlar yol masraflarını nasıl alıyoruz ?
Otobüs, ucak vb. biletlerinizi atmayın. Olur da işe girerseniz, gerekli işlemler yapıldıktan sonra banka, paranızı geri öder.
-
@Leightbau ise giremesek de ödeme yapılacak. Ben dahil birçok kişi işsiz ve mağdur olduk. Geri odemelerle ilgili hiçbir bilgi yok.
-
@elmanane aynen katiliyorum aslinda elenenlerin masraflarini geri vermeliler. Elendik bari paramizi alalim
-
@elmanane HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@Leightbau ise giremesek de ödeme yapılacak. Ben dahil birçok kişi işsiz ve mağdur olduk. Geri odemelerle ilgili hiçbir bilgi yok.
O konuda inanın herhangi bir bilgim yok, yukarıdaki mesaji yazarken, bunu düşünmeden yazmıstım
-
Tahminim 2 şubat ta açıklanır
-
Bu da benim tahminim: "İstanbul eğitim baslamadan kaç gun once aciklandiysa bence ayni sekilde aciklanir." Sanirim persembe gunuydu. Bakalım tutacak mı?:)
-
@ekstrafiskal etmaa çok geç:((
-
@hadigari Sadece "Herkes tahminde bulunsun " dendi diye fikrimi sundum. Altını dolduracak hicbir duyum veya bilgim yok. O yüzden merak etme basit bir tahmin:) Ama yani İstanbul için böyle yapıldıysa bizim icin de boyle yapılır diye dusundum. Ama şöyle de bişey olabilir, neticede egitim istanbuld, istanbul icin alinan cogu kisi istanbullu diye belki az zaman verilmistir. Diger sehirler icin uzak yerlerden gelecek kisileri dusunup belki daha uzun hazirlik zamani vermek adina bi bakmissin yarin açıklanır:) Bu da bi tahmin. Bekleyip görelim. (İnşallah ikinci olasılık gerceklesir de, kazansak da kazanamasak da oturup kafa rahat ders calışabiliriz:)
-
inşallah bir aksilik ÇIKMAZda persembeyede razıyım
-
@ncbb Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah. Mutlaka birileri üzülecek, umarım bu işe en ihtiyacı olan ve en hakedenler kazanır. Birbirimize şans dilemekten başka yapabilecek bişeyimiz yok:)
-
Heyecanlı günlerin başında herkese merhaba:) İnşallah sonuçlar bugün açıklanır.. Beklemek çok zor.
-
ben yarın bekliyorum sucuk ne diyor acaba.. bu açıklansa da olsun başka sınavı beklemek istemiyorm artk :))
-
bu yazıyı beğenenin inş olur gibi şeyler mi yapsak :)))
-
Sucukcu kardeş bi el at bizim ise kafayı siyiracagiz beklemekten
-
Sürekli Şahan görmekten gına geldi. Açıklayın artık ya
-
@Vezir_Toynağı ses ver artık ne zaman açıklanacak?
-
Hiç ses yok mu arkadaşlar ik yi arayan var mı ulaşamıyorum
-
@bakyaa al benden de o kadar. zaten genel müdürlüğe sabahın köründe mülakata gittiğimizde reklam tabelasında suratını görmüştüm. Sınav sonucunu kovalamak tuz biber oldu.
-
@Vezir_Toynağı artık bizede bi ses versen diyoruz hocam. Bilerek acı çektirmeye mi çalısıyorsun ?
-
@Vezir_Toynağı hadi salla yine bişeyler???