HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@burcudml sustu o ya
-
Salı ya da çarşamba bu iş biter..
-
valla kardeşler yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. zira bu hafta artık açıklanacak bir gün mutlaka. istanbulu kazananların eğitimi bitiyor sonra da biz gireceksek bu hafta açıklanır. artık bu saatten sonra ona buna seslenip iki kelime cevap aramanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. zira adamlar bilse veyahut kaale alsa bu kadar seslendikten sonra gelir yazarlardı. ama yazmıyorlar. demek ki bunun bi faydası yok. metin olmak lazım. yani ne olacak allasen 3 ay sonra mı açıklayacaklar sonucu?.. az kaldı allah sabır versin hepimize.
-
@goldfishformula elbet bir gün olur inşallah iyi olur
-
Hayır yani eğer İstanbul'u açıklamamis olsalardı bu kadar beklentiye girmezdim ha açıklandı ha açıklanacak diye. Yarım yamalak sınav sonucu açıklamaları hiç olmadı
-
Sitede herhangi bir hareketlilik yok kolayca giriş yapılıyor ve başvuru süreciniz devam ediyor yazıyor. Bugün o gün değil sanırım. En fazla üç gün daha sabredicez ki eğer kazanırsak son boş gunlerimiz olacak iyi değerlendirelim
-
@Yoluzunyol valla kardeş para yok iş yok çoook boş gezdim yetti gayrı. para olmayınca boş zaman da bana pek birsey ifade etmiyor. işsizliğe lanet olsun
-
@goldfishformula umarım tez zamanda hayırlı sonuç alırsınız. Ama bu işin kanunu bu işe başlayana kadar benzer duyguları yaşarız ama başlayınca maaş görev yeri gibi çeşitli faktörlere kızmaya başlarız
-
@Yoluzunyol benim arzum insallah cins bir şube müdürüne denk gelmemem, gerisini hallederiz bir şekilde.
-
@goldfishformula allah gönlünüzce nasip eder inşallah hocam. Ümit etmemeye hayal kurmamaya özen gosteriyorum ama bakalım ne olacak
-
Arkadaşlar istanbul sonuçları saat kaçta açıklanmıştı?
-
@burcudml HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Arkadaşlar istanbul sonuçları saat kaçta açıklanmıştı?
4 gibi hocam
-
İnşallah bugün o gündür sayfayı yenilemekten parmak kası yaptık.
-
çok bilen toynak susmada..kitlenince yazar bekleyelim diye.. arkadaş biliyorsan yaz..
-
aradım bugün de açıklanabilir mi dedim evet dedi.. yakın zaman dedi / 0216 503 51 72 / 0216 503 51 73 / tel bu
-
@kürşaddd rahatsız etmeye gerek yok o zaman
-
@kürşaddd sistem acık kalmış onu bi kapayın deseydin
-
cuma açıklanırsa küfür ederim. :))
-
açmıyorllardı denk geldi ya.. en kötü yarın belli oldu aldım o hissaytı
-
Dün de söyledim. Bugün yarin açıklayacaklar. Haftabasi egitim olacak. Herkes farkli sehirlerden gelecek. O yüzden bu haftanin sonuna birakmadan biter bu iş. Az daha sabir dostlar:)