HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@TcZiraat. Keske hem bu halk mulakatima hem daha knceki girdigim 2 banka mulakatinin videosu olsadi dedirttin basina gelmedise umarim buraya girersin bi daha da gelmez neyse konu kayiyor bekleyise devam
-
@berserker basina gelmemisden kasıt elenmekse kimsenin başına gelmesin isterim kötü bir duygu tabiki
-
@berserker o videolar olsaydı, 2 kelimeyle olayı özetleyenler mi kazandı demek istedin? çok mu etki ediyor bu grup mülakatı yav? yüzde 40 falan demişler.
-
@ismail bize ikdaki bayan %40 dedi ama oda tahmini söyledi
-
Eğitim ve iş başı arasında biraz süre tanısalar bari ben kazanırsam bambaşka bir şehre gideceğim. Ev bulmak taşınmak yerleşmek falan çok iş
-
@asdasd ik ya ilet durumu hocam .izin verirler
-
@ncbb benim gibi çok insan vardır mutlaka farklı şehirde yaşam kuracak. Söylemeye gerek Yok düşünmeleri lazım. İnşallah olur da aceleye gelmeden doğru düzgün ev bulur eşyalarımı getirtirim
-
@asdasd yaaa ben ignelemek için dedim hoca birazcık boş yere 3 katı eleman cagırmadılar sen olmazsan baskası olur geçer gider. bir süre bir yerde idare edip basının caresine hafta sonu bakacaksın
-
@ncbb cuma eğitim bitip pazartesi işe başla diyeceklerini sanmam ne biliyim yani daha önce hiç taşınmadım
-
@asdasd hocam onlar dert edilecek meseleler değil halledersin bir şekilde şu dönemde işim olsunda parkta yatayım diyecek adam cok
-
@ncbb misal ben
-
-
Dakikada bir bakıyorum sonuç açıklandı mı diye. Olumsuz olursa ne yapacağım belli de olumlu olursa yaşayacağım ilkler için hayal kuruyorum
-
Haftasonu nasıl bitecek şimdi:(
-
dolar olmuş les ferdinand,
kurum sınavları açılmıyor,
özelde is yok, işsizsin bekliyorsun,
beklediğinin sonunda iş bulacağın belli değil,
2017de alımlar ne olur allah bilir.hayat olmuş coni moni. bekliyoruz.
-
Tabiki de grup mülakatı ve kişisel testin önemi vardır fakat bence her şey bireysel mülakatta bitiyor sonuçta genel müdür yardımcılarının önüne çıkıyorsun. Bireysel mülakatta kendini kabul ettirebilirsen gerisinin bir önemi olduğunu düşünmüyorum.
-
Eğitimler hafta sonu da devam ediyor mu?
-
@kokoko cumartesi varmis hocam pazar eğitim yokmuş
-
Haftasonunun derin sessizliği hakim buralarda:)
-
@hadigari Sanırım arkadaşlar kafa dağıtmak için farklı etkinliklere verdiler kendilerini