HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@böcükprens yok buraya bakıp duruyoz
-
@ismail İnşallah zafer çığlıkları atarak başlığı canlandirdiginiz günleri de görürsünüz. Ben de bu hesabın sahibi adına zafer çığlıkları atarak size eşlik ederim
-
bana da alan sordular sıkıştırdılar baya.
-
Sınav zamanı zaman su gibi akıp geçerken şimdi günler bitmiyo açıklansın artık rüyalarımda her gece
-
FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK
-
@böcükprens inşallah kardeş
-
Bir sorum var benim arkadaşlar. Bu başlık altında yazılan mesajları genellikle okuyorum. Uzman yardımcılığı maaşı konusunda yazılıp aklımda kalanlar 2800 ve 3100 civarı. Bu rakamların dogrulugu nedir?
-
@böcükprens HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Bir sorum var benim arkadaşlar. Bu başlık altında yazılan mesajları genellikle okuyorum. Uzman yardımcılığı maaşı konusunda yazılıp aklımda kalanlar 2800 ve 3100 civarı. Bu rakamların dogrulugu nedir?
Brüt - Net muhabbetinden dolayı maaş durumu çok net değil ancak sunu söyleyebilirim; yeni başlayacak birinin 18 maaş ortalaması 3150 TL olacaktir. Buna ek olarak, multinet yani yemek kartı da 320 TL'dir.
Dil tazminatları da şu şekilde ;
Brüt A seviyesi > 760 TL, Net A seviyesi > 560 TL
Brüt B seviyesi > 560 TL , Net B seviyesi > 392 TL
Brüt C seviyesi > 350 TL, Net C seviyesi > 250 TLNet olarak yazdıgım tutarlar doğrudan maaşınıza eklenecek tutarlardır; bazı yerlerde yalnızca brüt yazıldığı için karışıklık oluyor.
-
@Leightbau Çoook teşekkür ederim arkadaşım.
-
uykular haram, işsizlik abv ne diyem.
-
@kokoko cumartesi öğleye kadar arkadaşlar pazar tatil
-
Yarın hareketlenir buralar önümüzdeki 3 gün kritik..
-
Benim tahminim carsamba günü yada perşembe
-
Istanbul 12 günde açıklandı. Bizimde bugün 12. Gün. Fakat pazar, dolayısıyla yarın için bekliyorum sonuçları ben.
-
@Hattom istanbul 220 diger iller 255 + müfettişlik + iç kontrolde var.birde forumda bir arkadaş yk salı günü toplanıyor yazmıştı yk imzası salı günü çıkarsa çarşamba-perşembe günü beklenir
-
@ncbb O da doğru hocam lakin kontrolör ve müfettişlikleri kendi daire başkanlıkları inceliyormuş. İK sadece uzmanlara bakıyormuş o yüzden öyle bir çıkarım yaptım. Geçmiyor günler
-
@Hattom keşke şimdi acıklansa fakat boş yere beklememekte de fayda var.
-
Herkes bir tahminde bulunsun. Tahmini tutanları kutlamak için tüm mesajlarını beğenir sayginliklarini artırıriz takip etmeye başlarız ödül olur vakit geçer eğlence olur. Olur bir şeyler Aciklansin artık nooolur.....
-
Arkadaşlar yol masraflarını nasıl alıyoruz ?
-
Ben salı diyorum