HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@voshue hayırlı cumalar dostum.bireysel mülakat kötü geçmiş olabilir fakat grup mülakatı kötü geçmiş birisinin yani pasif kalmış az konuşmuş bir kişinin olumlu geçeceğini düşünmüyorum.
bence mülakatların en önemli ayağı grup mülakatıydı.özgüven durumunuz ne kadar iyise kazanma şansınız o kadar yüksek.
-
@prostatic bende öyle duydum bi arkadaşı mi bireysel mulakatda kovmuslar resmen elinon tersiyle cik hareketi yapmışlar ama grup mulakati iyiydi sonuc olumlu oldu
-
@prostatic soru sordum cevabinda asagilamaniza gerek yok. Doğu da bürokrasinin çok daha geç isleyebilme ihtimali var durumlar malum. Bunu düşünerek sordum belki banka bunları göz önüne alıp pazartesi direk Açıklar diye tahmin yürütmeye çalıştım. Senin bakamadigin bi yönden olaya baktım diye de zeka seviyem düşük oluyorsa kabulumdur. İyi günler.
-
@Yoluzunyol HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@goldfishformula hocam müthiş bi sayginlik yok müthiş bir maaş da değil. Şehir dışından gelen biri için maaş yarı yarıya azalacak demektir hele ki istanbula giden biri ya ev arkadaşı tasasi çekecek ya maaşın yüzde seksen ini eve harcayacak. Bu da kriter çünkü bu koşullarda mesleği bırakma ihtimali yükseliyor. Puanı yüksek insanlara da benzer bakış acisiyla bakılıyor genelde.Adilligini tartisamayiz ama mantık böyle ne yazık ki.
şu yazıda eksileyecek ne vardı Allah aşkına ya.Biri bana zekasiz diyor beş begeni şu paylaşım eksi 1 alıyor. Nasıl bir psikolojidesiniz anlayamadım dostlar.Bir aydır bekleme heyecanı paylaşıyoruz bugün streslisiniz diye saçma sapan bi linç kültürüyle karşımda duruyorsunuz. Gruptan el ayak çekiyorum kimler rahatsız oldu ise sevinebilirler. İyi günler.
-
Bu ileti silindi! -
@prostatic zeka katsayimi görebilsiginizi soylemissiniz hocam? @paretowilfredo şurada aşağılama var mıdır yok mudur size bırakıyorum üstad. Saçma bi tartışmaya girmemek için de işi grup yöneticilerinden gelecek söze bırakıyorum.
-
@Yoluzunyol
ben istanbulda doğdum büyüdüm istanbulda oturuyorum ama ama istanbul dışı bir sehri yazdım mülakat sonucu bekliyorum.
istanbulda çalışsam kiralar malum. bankanın maaşı belli ben kiraya ve faturalara mı calışıcam deyip istanbula yakın küçuk bir ili yazdım kazandim. ama o ilde oturmuyorum diye bu bir eksiyse ve elenirsem üzülürüm. -
Grup mulakati ile sonucun alakasi oldugunu sanmiyorum.grupta pasif kalan falan demis ee ortada sacma salak konusanlardan,konusmus olmak icin kosanlardan firsat bulamayanlar olabilir.grup mulakati bir kisilik testidir bankada bir cok farkli birim olup kimi birimdekinin cok konusmasi kimisinin az konusmasi istenebilir.herkes pazarlamaci olsa tmm gitsinler en fazla cene yapan kimse onu alsinlarda.bankada pazarlamaci cok yoktur ozellikle genel mudurlukte o yuzdn grup mulakatim cok iyidi cok aktiftim kesin kazanirim diyenler hayal kirikligina ugrayabilir kisilik testleri sonucu pazarlama harici cikti ise.
-
@goldfishformula istanbuldan bursaya gelmeniz o denli sıkıntı olmaz bence ikamet şartı en çok istanbul için söz konusu. Bursada yaşamak istanbul kadar zor değil çünkü banka hepsinin farkındadir bence. istanbulda bile farklı ikametlerden insanlar var o yüzden canınızı skmayin. Beni tüm mülakat boyunca puanlarim ve hakimlik idealim üzerinden zorladilar ama puanı çok yüksek olup Mulakatta konusu açılmayan insanlarda var demekki tek kistas bu değil diyorum içimi rahatlatmaya çalışıyorum ben de.
-
Bu cuma için umutluydum ama olmadı Demek ki benim tahmin yeteneğim sıkıntılı
-
@prostatic cevabin icin tesekkur ediyorum dostum. Benim de grup mulakatim guZel gecti ama bireysel de keske sunlari da deseydim dedigim anlar var ve bir cikarim yapmaya calisiyorum .
-
@berserker onemli olan senin o sacma konustu dedigin kisileri kendi tezine dogru cekmek ve ikna etmek.Bankacilik memurluk degildir pasif kalanlara önyargyla bakarlar.
-
.........
-
arkadaşlar yine bazı zorluklar banka perşembe akşamı sonuc ilan edip sadece bir iş günü evrak hazırlamaya ayırıp pazar günü de insanları kampa aldı. 2 hafta sonrasında da pazartesi hadi gidin başlayın derse diyelim ki istanbuldan dışından gelenler var nerede kalacaklar ev tutmamışlar felan ben bir türlü anlayamıyorum. kaldı ki feysbuk grubunda yok efendim fatih bölgesinde çalışıpta eve çıkmayı düşünenleri soranlar beylikdüzü esenyurt tarafında çalışacak var mı diye soranlar var ? hadi eve çıktılar diyelim iyimser olalım beraber yaşamanın zor bir eylem olduğunu düşünüyorum ve hele hele feysbuktan insanları ev arkadaşı bulmaya mecbur olduklarını görüp hüzünleniyorum. çok kavga ederler mümkünü yok geçinemezler ya. banka ne yapmaya çalışıyor bilemiyorum vallahi. bugün söyleselerdi bari. 1 hafta bir süre olurdu.
-
@voshue rica ederim dostum umarım hayırlısı olur herkes için
-
@tezene hocam o kadar büyük bir talep var ki. O kadar kötü durumdayız ki. Bu dediklerinizde çok haklısınız lakin işsizlik o kadar kötü bir şey ki. Kimse gerçekten sesini çıkaramıyor. Kaldı ki halkbank şimdiye kadar girdiğim mülakatlar da insanı en çok adam yerine koyan, değer veren kurumdu hakkını da yemeyelim ama bizi bu hallere getiren sisteme de zihniyete de şartlara da yazıklar olsun.
-
@tezene ağzına sağlık kardeşim
-
@TcZiraat bak ne guzel demissin kendi tezine cekmek. kendine cekecek adam mantik cercevesinde pasif gibi gozuukup 2 cumlelede olayi baglar gircegi yeri bilir zaten. eline sazi alanlarin sonunu cok gordum....
-
@berserker o konu iki cumle ile anlatilmaz kardeşim 6 sayfayı iki cumleye indirgiyorsan tam hakim olamamissin demektir. Tabi bu benim görüşüm artık oldu bitti sonuclar açıklanınca belli olacak cok da şey yapmamak lazim:)
-
@berserker ayrıca haklisn çok konusucam diye civitanlar da olmus bizde yoktu ama diğer gruplarda duydum bakalim hayırlısı olsun