HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
bugüün de bekliyoruz ya artk bu iş olsun.. sucuk ne diyor ki
-
Güldürdü.
-
İstanbul için tercih edilenlerin ikametgahı İstanbul olanlardan mı olmuş genellikle bilgisi olan var mı
-
@sk Onu ben de sordum. Genelde istanbulda yaşayanlardan almışlar. Fakat istanbul Dışı da çok sayıda arkadaş var kazanan. Çok üst bir kıstas olduğunu düşünmüyorum ikametin.
-
@Sneijder teşekkür ederim, bir artısı olup olmadığını merak etmiştim
-
bugün de mokiko
-
ikametgahın bi artısı var zaten bu bilinen birşey.
-
Bugün de gol değil
-
6veya 7 şubat egitim deniyor.en geç 5 gün sonra acıklanacaktır .
-
eee istanbulda oturup istanbul dışı yerleri yazan şu an mülakat sonucu bekleyenler var. bu kişilerin kazanması daha mı zor yani? püfff
-
Bugün beklememekte fayda var diye düşünüyorum.
Hayırlı cumalar
-
@Sucuklu_Kahve Hayırlı Cumalar Hocam. Zaten umutlar haftaya kaldı.
-
Vay anasını ümitliydim bugünden ya
-
@Sucuklu_Kahve Hocam haftaya hangi gün açıklanır sizce? 6 Şubatta eğitim başlayacaksa salı günü hemen açıklanır mı?
-
@Sucuklu_Kahve yapacak bişey yok haftaya kaldı demek
-
şırnak'taki muş'taki van'daki illere yerleşen kişilerin belge toplaması bilet bulması için en geç pazartesi veya salı günü açıklanacağını düşünüyorum.
-
@goldfishformula hocam müthiş bi sayginlik yok müthiş bir maaş da değil. Şehir dışından gelen biri için maaş yarı yarıya azalacak demektir hele ki istanbula giden biri ya ev arkadaşı tasasi çekecek ya maaşın yüzde seksen ini eve harcayacak. Bu da kriter çünkü bu koşullarda mesleği bırakma ihtimali yükseliyor. Puanı yüksek insanlara da benzer bakış acisiyla bakılıyor genelde.Adilligini tartisamayiz ama mantık böyle ne yazık ki.
-
@prostatic az mı bilet oluyor hocam o illerden ? bir de belgeler daha mı geç çıkıyor?
-
Bu ileti silindi! -
Hayirli cumalar dostlar. Bugun de acikayacak gibi malesef kazanan arkadaslardan grup mulakati kotu gecen kendini pasif gorup de sonucu olumlu gecen var mi ?