HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Varsın sallasın 6 yada 7 sinde başlayalım da tarihin önemi yok
-
Arkadaşlar merhaba
Şu an alınacaklar yada elenenler belli olmuştur.Hala bi eleme süreci olduğunu zannetmiyorum.Şu an beklememizin tek sebebi soruşturma sürecidir.(Malum ve haklı sebeplerle)
İkinci olarak IK dan zamanla ilgili bi bilgi alamazsınız.IK'nın bilgi verme yasağı vardır.Her aradığınızda yuvarlak bir cevapla karşılaşırsınız.Çok stresli bir süreç biliyorum ama 1 hafta içinde açıklanacaktır.
Herkese başarılar diliyorum. -
soruşturma diyip ortalığı bulandırmayın. istanbulun ne kadar kısa sürede açıklandığını hepimiz gördük. banka işe girdikten sonra da isterse araştırır ve işten çıkarır. ama kamu bankalarında işten atma olmadı. sürecin bununla ilgisi yok.
-
@Sucuklu_Kahve eşi dostu bi yoklasan hocam tekrardan net bir bilgi alsan sürecin akibetiyle alakalı. Bizde sana bol bol dua etsek???
-
Arkadaslar telefondan aciklanma sistemine giremiyorum bilgisayari olan deneyebilir mi yine sistemi kapattilarsa geliyor olabilir
-
@berserker genelde telefondan girilmiyor zaten sisteme. Pc den girdim sorun yok
-
Arkadaslar hepimiz gerginiz fakat halkbankasi soyle bir video hazirlamis. Ben tebessum ettim acikcasi
-
Güzel video Paylaşım için teşekkürler @SsjBroly
-
Ben de @Sucuklu_Kahve ' den bir tahmin bekliyorum bu heyecanlı süreçte
-
@SsjBroly ik bunlarla uğraşıcağına bizimkini açıklasa ya kıskandık.
-
Arkadaslar teftiş için bekleyip uzmanlık için aranan var mı ?
-
öyle bi aramamı oldu ?
-
@fact0riel beni arayan olmadı, sadece aranan oldu mu merak ettim.
-
.........
-
@Sucuklu_Kahve yok mu bir haber ?
-
@Sucuklu_Kahve duy bizi, ne zaman açıklanacak bu meret
-
Sonuç sayfasına girmekten telefona şarj dayanmıyor açıklayın artık
-
yanlış çağırıyorsunuz, şu şekıl çağırsak gelir belki: @Sucuklu_Kahve Beyefendiiiiiiiii!
-
@AlimAydamak ya hanımefendiyse:))
-
Ya neden açık bu sonuç açıklama sayfası hala:( kapatsınlar artık