Arkadaslar hepimiz gerginiz fakat halkbankasi soyle bir video hazirlamis. Ben tebessum ettim acikcasi
SsjBroly tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Sucuklu_Oralet Kac gundur ayni hikaye. Isim degistirip duruyorsun veya bazi arkadaslar bizimle dalga gecmekten zevk alip farkli hesaplar uzerinden trolle vurdular artik. O yuzden verdim eksini guzel kardeşim
-
Arkadaşlar antalya ic kontrolorlugu kazandim ben ama kazanamasam da nie kazanamadim demezdim. Cunku gercekten mulakat gunu hem trabzon hem de antalya icin mulakata gelen cok kaliteli insanlarla karsilastim. Bu sinav hicbirimiz icin son degil ve lutfen moralimizi bozmayalim. Hepimiz icin sureç devam ediyor.
-
Auhahaah Suan ben dahil herkesin kafalar piril piril arkadaslar yapmayin. Mulakatin sonucu kotu de gelebilir. Bu kadar beklenti yaratmayin kendinizde. Onceden soylendigi gibi kendinizi baska alana kanalize edin. Disari cikin, muzik dinleyin, film izleyin kafanizi dagitmaya calisin. Yoksa siirler, romanlar derken dagitcaz kafalari hep befaber
SsjBroly tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar antalya ic kontrolorlugu kazandim ben ama kazanamasam da nie kazanamadim demezdim. Cunku gercekten mulakat gunu hem trabzon hem de antalya icin mulakata gelen cok kaliteli insanlarla karsilastim. Bu sinav hicbirimiz icin son degil ve lutfen moralimizi bozmayalim. Hepimiz icin sureç devam ediyor.
-
@Sucuklu_Oralet Kac gundur ayni hikaye. Isim degistirip duruyorsun veya bazi arkadaslar bizimle dalga gecmekten zevk alip farkli hesaplar uzerinden trolle vurdular artik. O yuzden verdim eksini guzel kardeşim
-
Arkadaslar tamam hepimiz gerginiz fakat yapmayin, kirmasin kimse birbirini (O kufur edeni savunan olmaz sanirim). Acikcasi soyle bir sorunumuz var ki bugun sinavlarin aciklanmamasi demek 6'sinda egitimlerin baslamamasi anlamina gelir. Bu da duyulan tum duyumlarin bosa cikmasi anlamina gelir ki yapcak bir sey yok. Burda bilgi paylasan arkadaslarin iyi niyetinden suphe duymak bize yakismaz. Hatta sagolsun @Marshallgil gibi bizi dusunerek duydugu bilgileri surec daha rahat gecsin die aciklayan arkadaslar varken diger taraftan surekli hikaye, destan, ozlu sozlerle milletin kafasini bulandirip vakit oldurenler var ki onlara kizgin olmakta hakliyiz bence. Lutfen duyumlarinizi karsinizdakileri ciddiye alarak soyleyin ki bizde sizin dusuncelerinize saygi duyalim.
-
Auhahaah Suan ben dahil herkesin kafalar piril piril arkadaslar yapmayin. Mulakatin sonucu kotu de gelebilir. Bu kadar beklenti yaratmayin kendinizde. Onceden soylendigi gibi kendinizi baska alana kanalize edin. Disari cikin, muzik dinleyin, film izleyin kafanizi dagitmaya calisin. Yoksa siirler, romanlar derken dagitcaz kafalari hep befaber
-
Arkadaslar hepimiz gerginiz fakat halkbankasi soyle bir video hazirlamis. Ben tebessum ettim acikcasi
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Yaww diego dur allahini seversen zaten ortalik karisik Daha 2016 sonuclari aciklanmadi. Herkes heycanla orayi bekliyor. Milletin kalbine indircen.
Ama tahminimce mayistaki kpss'den once bu sene sinav acilma ihtimali dusuk gozukuyor. -
RE: Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı Kazananlar
@burcu Gecmis olsun. Ilk mulakatinsa heycanlanman normaldir. Endiselenilcek bir durum degil hepimiz heycanimiza yenik dusup kendimizden bekledigimiz performansin altinda kalabiliyoruz
-
Istanbul icin 20 kisi belirlenmisse zaten toplam 40 kisi alincak. Geriye kalan 9 sehirin esit bolunmediklerini varsaysak yuksek alim yapcak sehirlere bile max. 3-4 kisi zor dusuyordur. Zor olcak gercekten bizim icin
-
@burcu Benim 13'unde Antalya grubundayim ben. Ayrica yarin size basarilar dilerim
-
@burcu yanlis bilmiyorsam istanbul grubunun mulakat sureci bugun basladi