Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı Kazananlar
-
@memothegreat teşekürler. evet genel olarak oldu daha özgeçmişten soru soruyorlar
-
Istanbul icin 20 kisi belirlenmisse zaten toplam 40 kisi alincak. Geriye kalan 9 sehirin esit bolunmediklerini varsaysak yuksek alim yapcak sehirlere bile max. 3-4 kisi zor dusuyordur. Zor olcak gercekten bizim icin
-
listede toplam 129 kişi vardı. istanbul için 63 kişi . büyük ihtimalle istanbul dışındaki alacakları tek kişilik veya iki kişilik alımlarda 3 katından fazla çağrılmış olabilir. Çünkü gelemeyen olursa tek kişi mülakat için 2 kişi arasında seçim yapmak zorunda kalabilirler.
-
Mulakatim yeni bitti arkadaslar. Kisa bir ozgecmisten bahsettikten sonra genel ekonomi ve merkez bankasi politikalari uzerine cok soru sordular. Bolumum iktisat oldugu icin benim oyle olabilir. Acikcasi heycanima yenilmis olabilirim. Bekledigimizden daha sicak insanlar var karsinizda. Benim yaptigim gibi heycanlanmayin yeter . Abimin calistigi isteki unvanini bile unutacak kadar heycanlandim.
-
@burcu Gecmis olsun. Ilk mulakatinsa heycanlanman normaldir. Endiselenilcek bir durum degil hepimiz heycanimiza yenik dusup kendimizden bekledigimiz performansin altinda kalabiliyoruz
-
@SsjBroly kesinlikle oyle. Genel ekonomiye hakim olun yeter . Basarilar dilerim size de
-
Bu arada, cuma gunu mulakatlar bitiyor. Ay sonu sonuclat aciklanacak. Muhtelemelen 20 ocak ve sonrasi
-
Beyler şimdi biz ilk mülakata bu istenen belgeleri götürmüştük. Tekrar görmüyorum değil mi? Benim mülakat yarın.
-Mezuniyet belgesi fotokopisi
-Erkek adaylar için terhis/tecil/muafiyet belgesi. -
Bizim bu grup ne kadar sessiz tam bir kontrolör grubu , meslek gereği zaten hep bireysel takılacaz, halbuki mülakat sabahı tanıştığım insanlar hepsi çok konuşkan, hoş sohbetti.
-
@arya 10 Ocak sabah grubu mu girmistiniz? Uzman yardimciligi basligindan takip ediliyor sanirim, bizim grupta haberler yok:)
-
@Eftelya evet 10 ocak sabahı girmiştim. kurabiyelerin hepsini yiyen kişiyim ben:)
-
@arya bizde dedik uzmanlara niye kurabiye vermiyorlar
-
@polo88 ne yapayım kahvaltı yapmadan gitmiştim. hem siz uzmanlara otel kalacak yer verdiler bize vermediler. ne güzel otelde kahvaltınızı yaptınız:)
-
@arya Hatirladim tamamdir:)
-
6 Şubatta eğtiminiz var arkadaşlar hayırlı olsun
-
Ee sonuçlar ne zaman?
-
@Marshallgil Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı Kazananlar içinde söyledi:
6 Şubatta eğtiminiz var arkadaşlar hayırlı olsun
Teftiş ?
-
@marshallgil gözünü seviyim bizimkileride bir sor :S