HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@ncbb çünkü ailemin durumu iyi değil, çalışmak zorundayım herhangi bir yerde artık. Ayrıca ülkenin hali belli, ekonominin durumu bellı, benim gibi torpili olmayanların mülakatlar şansı belli... Biz istediğimiz mesleği herzaman seçmiyoruz onlar karar veriyor bizi alıp almayacaklarına.
-
kardeş bizde öğlen yemeğini pariste soğan çorbası içerek geçirmiyoruz keşke içsem o ayrı. forum içinde biraz daha hassas olunmalı herkes emek veriyor,hakkının peşinden koşuyor.7. kez mülakatım olacak hala işssizim.senelerim kar tanesi gibi eriyor gidiyor.valla kendime üzüldüm yahu.
-
Bence ne uzmanlıkta, ne diğer kadrolarda zerre kadar torpil olmadı.
-
@nenni .
-
@nenni Bazen "halkbank" mulakatinda yasanan surecte gordugum kadariyla ayni seyi dusunmuyor degilim. Sanki gercekten hakça alımlar olacagini dusundurdu bana oradaki surec. Ama tabi hicbir zaman gercegin ne oldugunu bilemiycez. Ama kesinlikle Guy, Sgk ve turevleri gibi sinavlar icin bu gecerli degil bu halca alimlar. Tecrubeyle sabit. Ders calistirdigim butun arkadaslarim uzun zamandir bu kurumlardalar ve referanslarini biliyorum. Tabiki yanlis anlasilmasin, onlarin bilgilerini sinamak haddim degil, onlar kazanir da ben nasil kazanamam diyemem ama insan dusunuyor yani bu durum surekli yasaninca.Bunlar 1 degil 2 degil 3 degil. Ben ise hala calisma masasindayım
-
@ekstrafiskal aynen, bende diğer kurumları bilemem. Ama burda nedense içim çok rahat. İnşallah da haklıyımdır. Herkes nasibini yer, bugün olmadı yarın olur . Rızkımızın zamanı da, miktarı da belli. Bize düşen sabır. Bn iç kont için grdim mülakata cidden kötü geçti. Ama bnm suçum,güncel değil sınavdaki konulardan sorarlar diye düşündüm( ilk mülakat tecrübesizliği) . Olmayacağı garanti, ama alınacak herkese helal olsun diyorum. Darısı bnm gibilere inşallah
-
@nenni
Kurban gelir payın yoktur
Haftan yoktur ayın yoktur
Ankara'da dayın yoktur
Mamudo kurban niye doğdunKim okuyup yazar seni
Rüzgar değse bozar seni
Ölsen kovar mezar seni
Mamudo kurban niye doğdun------------------------------------------*
Aşık Mahzuni Şerif -
umarım torpil işlememiştir.arkadaşlar çevrenizde hiç torpili olup yerleşen oldu mu halkbank sınavında? yoksa elendiler mi?
-
arkadaşlar mailine şifresi tekrar gelen varmı yoksa biri benimki için şifre yenilemi yapmış ?
-
@fact0riel yeni şifreyle giriş yapmayı denediniz mi ?
-
Kimi alacaklarına karar veremedi mi bunlar hala neyi bekliyolar
-
@fact0riel Yeni şifre derken hocam ?
-
220 kişi içerde bi allahın kuluda bilgi alamıyo ik dan pes!
-
@burcudml bence Artık foruma bile girip bakmıyolardır
-
@Zach meraklı biri merak etmiş sanırım bnm sonucumu tcyi bilenlerden önemli bişi değil
-
Arkadaşlar ik yı aradım bugün denileni aktarıyorum:"eğitimdeki grubun bitmesine yakın açıklanması planlanıyor" sabur sebat edip beklemedeyiz hala.
-
@cachalot hocam ıstanbulun açıklanacağı gün ik bilmiyoruz 1 hafta icinde açıklanır demişti. Ik kesin bi tarih vermez zaten.
-
@madman Ankarayla falan ilgilisi yok. Bn çok eminim. Torpil işlemedi .
-
@Hattom anlamadık hocam bizde bekliyoruz umutla bekliyoruz işte ama eğitim bitişine yakın dediler ya ondan uzak gibi geldi açıklanma tarihi
-
@cachalot uzmanlk için mi ? Yoksa teftiş içinde gecerli mi