HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@hadigari nickin şuan ki hislerime tercüman âdeta
-
@Garipkuş neden karşılaştırılamaz
-
@Yoluzunyol Sitenin calismadigi nasil anlasiliyor?
-
Birincisi sgk denetmenliği kadrolu bir meslektir, kamu personeli statüsündesinizdir. Halkbankta iş tatmini yerlerde iken sgk da büyük ölçüde sağlanır. Daha saygın bir meslek ve yükselme şansının halkbank uzmanlığından fazla olduğunu düşünüyorum. Maaşı ve özlük hakları açısından da daha avantajlı @ismail (karşılaştırdınız illa :))
-
Öyle bir gün gelir ki o iş tatmini yerlerde dediginiz Halkbankı mumla arar da bulamazsınız.. Ne gereksiz yersiz cümleler sırf insanların şevkini kırmaya uğrasıyor birileri.
-
Açıkcası hem halkbanki hemde sgk yı kazanirsaniz ilinizde ki 1 kişinin hakkini yediğiniz için ben üzülecegim burda. Inşallah halkbank i değil de Sgk yı kazanırsınız. Sizin icinde tatmim düzeyi yüksek olur.
-
Sonucun açıklanacağı sayfaya girebilen var mı aranızda arkadaşlar?
-
@venivicci evet ben girebiliyorum
-
Arkadaşlar herhangi bir ardniyetim yok yemin ederim ki kimsenin şevkini kırmak değildi amacım bende uzun zamandır işsizim ve bunun insan psikolojisi üzerinde ne kadar büyük etkiler yarattığını en ağır şekilde öğrendim. Hal böyle olunca insan bulabildiği her işi yapmaya razı oluyor, halkbank ta uzman yrd. tabiki küçümsenecek bir meslek değil kaldı ki girmenin de nekadar zor olduğunu pek çok aşamadan muvaffak olunması gerektiği hep birlikte tecrübe ettik. Ama bankacılıktan kimse memnun değil açın internette yorumları okuyun, bankacı yakınlarınıza sorun ne kadar stresli ve zor bir iş olduğunu anlarsınız hadi şimdi anlamadınız ise girdikten bir iki sene sonra umarım bu sözlerimi hatirlarsiniz. Ama şu da ayrı bir gerçek ki kpss puanım çok iyi olmasına rağmen doğru düzgün ilan gelmediği için bu işe de muhtacım! Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bana da sgk ya girebilmek nasipse burası nasip olmasın başkasının hakkına girmek asla istemem ama kendinizi benim yerime koyun sizde şansınızı denemek isterdiniz kabul edin.Allah hepimize gönlümüzdeki mesleği icra etmeyi nasip etsin(istemeden şevkinizi kırdıysam özür dilerim)
-
@Garipkuş hepimiz senin durumundayız kardeşim. Bizlerde sgk yı Mhuy'u virgülle kaçıran insanlarız. Lakin gelip de burda milletin umutla beklediği Halkbankasi için tatmin düzeyi yerlerde diyerek insanların şevkini kırmak pek iyi niyetli olmuyor . Umarım sizinde hakkınızda en iyisi olur. Başarılar dilerim size de
-
@bzyzryb Bende şifreyi girdikten sonra hiçbir ilerleme olmuyor. Tekrar şifrenin girildiği ekrana geliyor sayfa nedense.
-
Iki buyuk bankada calistim,bahsettiginiz gerekcelerle ben de devlet memuru olma hevesiyle kpss ye 2 senemi verdim,puanlarim yuksekti derecelerim bile vardi,gel gor ki mulakatlar ve kurum sinavlarinda belli sebeplerden takilinca o heveslerin bosa gittigini anladim. Sonra bir de özel sektore girersin, isterse isim yapmis buyuk firmalardan olsun, iste o zaman kurumsallik ve profesyonellik denen kavramlarin Turkiye'de özel sektorde bankalardan baska yerde pek kalmadigini anlarsin. Daha iyisini kazanın siz tabi ki ama bankacilikta iş tatmini yerlerde demek doğru olmaz, bankaya para kazandiran birim pazarlamadır, yeri gelir kullandirdiginiz milyonluk kredilerle,ulastiginiz hedeflerle iş tatmini de yüksektir ancak zor iştir derseniz doğruyu söylemiş olursunuz.
-
@Hattom açıkçası ben hak yendiğini düşünmüyorum. Sonuçta KPSS den iyi bir puan sahibi olmayan Halkbank sınavından nasıl başarı elde edecek? Üniversite mezunu işsizlik oranının %20 olduğu bir ülkede herkes önce kendini düşünüp tüm alternatifleri değerlendirmek zorunda. Ben de aynı şekilde çoğu istediğim memuriyetlere başvuramıyorum ama ben 80 almışken adam 90 almışsa benden daha çok hakkı diyorum. Yeter ki hiç gitmeyeceği kadroya başvurup hak yemesin. Halkbank sonucu kesin olsaydı belki kimisi SGK ya başvurmazdı. Ama henüz açıklanmadı, başvuru yaparak şansımızı değerlendirmek şu koşullarda farz.
-
sebebsiz yere bir sürü tartışma olmuş sgkcı arkadasların kazanacakları bile daha belli değil. niye boş yere gönül kırıyoruz haaa sgkyı öven bir arkadaşa bir çift lafım var ; her meslek güzeldir hiç lafım yokta yan gelip yatıp 657 ye sırtını dayayıp calısmak isteyen için güzeldir ( ne demek istedigimi anlayan anlar kamu calısan arkadaşlar üstüne alınmasın ) bankada ise emeginin karşılıgı maddi ve manevi şekilde alırsın. bu arada herkesin istedigi yer vardır begenmiyorsun başvurmasaydın bu meslege...
-
@venivicci ben sorunsuz giriyorum.
-
İk yla görüsen var mı herhangi bir bilgi var mı ?
-
Sonuç sayfasında yine sorun var galiba
-
Sakin olun şampiyonlar
"laissez-faire, laissez-passer" (bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler) diyorum alayınıza -
Diğer illerin listesi belli de mi acıklanmıyor yoksa hala belli değil mi arkadaslar bilen var mı ?
-
@venivicci bilgisayardan girmeyi deneyin. Ben de telefondan giremiyorum bazen ama bilgisayardan hep giriyor.