HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@cachalot 1 hafta daha beklersem ruh sağlığım bozulur
-
Bi arkadaşımdan rica ettim ve sordu İK ya haftaya açıklanır sizin pesinize onları almaya çalışıyoruz demiş. Arkadaşım veya İK yanılmıyor ise haftaya sonuç alacağız demektir. Beklentileri düşük tutmakta fayda var.
-
Arkadaşlar neyin heyecani neyin stresi istanbul için mülakata girenler son günden itibaren 2 hafta bekledikler ve açıklandı eğitime başladılar. Ben 16 17 ocakta girdim mülakata ay sonu gelmeden açıklancagini düşünmüyorum ve eğer eğitimleri 4 şubatta biticekse ardindan hemen kalan illeri eğitime alırlar diye tahmin ediyorum. Yani ay sonu açıklanır 7 şubatta eğitimler başlar bu benim tahminim. İstanbul mulakatlari önce ve ayrı oldu.
-
Cuma günü kritik eger cuma aciklanmaz ise bile en gec haftaya carsamba kesin sonuclar belli olur
beyler bayanlar buda benim tahminim (duyum falan almadim tahmin sadece)
-
@bzyzryb hepsi için dedi hocam.
-
Arkadaşlar orada 220 kişi var bilgi alınamıyor gibi sitemler olmuş, sanmayın ki kimse sizin süreciniz için sormuyor veya ilgilenmiyor. En az 5 defa iknın yanına gittim bu süreçle ilgili bilgi alabilmek adına. Bazıları hiç belli olmadığını veya bilmediğini söylerken bazıları ise sürecin İstanbul süreci gibi hızlı olacağını söyledi. Bizim mülakatlarımız7 Ocakta bitti ve 19 ocakta açıklandı. Sizin süreciniz bildiğim kadarıyla 17 ocakta bitti. Varın geri kalanını siz düşünün, merakınızı ve acelenizi en iyi anlayan kişileriz ve sizler için gidip soruyoruz ve net bir bilgi yok. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, net bir bilgi alırsam burada paylaşıcağımdan ve aklımızın sizin sonuçlarında olduğunu unutmayın.
-
@Marshallgil en gec çarşamba olur gibi hocam.Muhtmeelen eğitimleri peş peşe yapacaklar bu kesin bir bilgi gibi.Evrak toplama için bir gün verileceği ve uzak iller olduğu da göz önüne alınırsa çarşamba aksami sonuçları almış oluruz en gec gibi. Bu da bir hafta eder. Beklemek sorun değil. Ama umut etmek umudun büyümesi ileri de hayal kırıklığıni da buyutecek diye korkuyorum ben.Ama olsun ne yasamamiz gerekiyorsa yaşayacağız elbet. Teşekkür ederiz sizlere de
-
@cachalot bana da teftişle ilgili bilgimiz yok kendileri acıklayacak ve ne zaman olur nerden acıklanır bilmiyoruz dediler
-
Arkadaşlar , 7 Şubatta istanbul dışı illerin eğitimi başlıyor. Bu bilgi netleşti. Sonuçlar ise tahminime göre 1 şubat çarşamba gününe kadar açıklanır. Yani haftaya sarkabilir. 7 subatta eğitim olacağı için uzak illerden gelecek olanlar olacak ve bu yüzden en geç 1 şubat mantıklı geliyor. (TAHMIN)
-
@GarryRodriguez eğitimin net olduğu bilgisi nereden hocam ? 7 Şubat kesin mi ?
-
@derbederoldum HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
26 ocak gibi açıklanır saat 15:30 da
Teftis icin tutunacak tek dalım alıntıdaki bu ileti
-
@reisülküttab bu tarihi uzm yrd için mi vermiş?
-
@derbederoldum bugün o gün mü?
-
@burcudml uzm yrd icin vermistir de hocam ortaya atilmis bir tahmin bence sadece yine de totem yaptim bekliyorum
-
ARKADAŞLAR BU HAFTA AÇIKLANMASINI ÇOK İSTERİM
-
@Yoluzunyol Suan egitimdeki arkadaşların aldığı bilgi bu yönde. 7 şubatta ist. Dışı olanlarin egitimi basliyor.
-
@kürşaddd ne tesadüf ki bizde çok isteriz
-
@Sneijder 7 şubat salı günü yalnız :S
6 şubat olmasın o kardeşim ? -
@ncbb arkadaşların ik dan aldığı bilgi bu yönde. 6 ya da 7 farkeder mi
-
@Sneijder çok farkeder kardeşim 7 dediyse sallamış oluyor