HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Senin kalbinde surgunn oldum ilk olarak hadii uzmanlik
-
Ayrıca yürekten söylüyorum bunu.
Buraya bakan herkes kazanacak. Hissediyorum -
@piinkfloyd diye yazılır adam diye okunur
-
Wish you were here ey uzmanlık sen gelmez oldun gene beklemeye devam
-
@Facesofstone ahahahahah
-
yine mi bamya!...
-
@Yoluzunyol söyledi:
@prostatic neden çarşamba değil hocam. Ben baştan beri çarşamba hissindeyim açıkçası.
istanbul için perşembe açıklandığı için perşembe diyorum
-
sen gelmez oldunnn sen gelmez oldunnnn..
-
İznimizle Bir yükleme denemesi yapıldı Galiba
Yarın ola hayrola Gençler. Yarın göz kırpıyor demiştim. Bakalım sallamasyonum tutacak mı.
Yarın inviza vakti bitiyor.
Sucuklu_Kahve anısına...!
-
Kpss açıklandığında uyuyordum bi gidip yatayim belki bi şeyler olur
-
Benim en baştan beri tahminim İstanbulla aynı gün yani "perşembe" olacağıydı. Yanılmam dileğiyle. Harbi bıktık yani
-
yok ya en ufak yavaşlama bile yok sistemde, sistem açıkken veri girildiğini hiç sanmıyorum.İçime bugün açıklanacak şeklinde doğsa da galiba yarın kaldı...
-
@Vezir_Toynağı hocam zaten mantıken uzaktan geleceklerin durumuna ve eğitimlerin 6 sında başlayacağının istanbuldaki arkadaşlara söylendiğine bakaraktan geriye yarından başka gün ihtimali kalmıyor
-
@bjk_tk Ama şunu da unutmayalım İstanbul için de dışarıdan kazananlar vardı. Onlar neden düşünülmedi o zaman.
-
@Vezir_Toynağı hocam yarın ogleye kadar beklemede olalım mi yoksa aksamı mı bekleyelim sizce??
-
@302sino haklısınız mantıken yanlış ama işte genellikle istanbul yazan zaten muhtemelen istanbulda yaşıyordur gibi bi algı var ben kendim de istanbul tercih etmeme rağmen uzaktan geliyorum mesela ama malesef çok mantık aramamak lazım bu tarz işlerde ülkenin be kurumların gerçekleri ortadayken
-
Çalışan kisiler nasil hemen işini bırakıp birkaç günde gelecek nasıl oluyor bu kadar çabuk anlamadim. Diger bankalarda 3-4 hafta önce aciklanirdi egitimden.
-
Bugün için son umudum 18.00
-
bugün de yalan oldu
-
İçimden bir ses perşembe diyor. Ben bugünden yarın için umudu kestim