HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Insan kaynaklarindan biri araciligiyla aldigim bilgiye gore haftaya aciklanacakmis.
-
@harezmi hocam uzman yardımcılığı mi haftaya aciklancakmis??
-
@harezmi Nasil yani
-
Bu hafta aciklanacagina inancim tam
-
Bizim sonuçlar açıklanmadan hemen önce idari katipe laf söyleniyordu, onu yapın hemen açıklanır
-
@harezmi ne demek haftaya ya ??? Eğitimler başlamıyo mu zaten önümüzdeki pazartesi, nasıl haftaya açıklanıyo o zaman?
-
@grykrcn bana soyledikleri bu sekilde. Bi tanidik araciligiyla aldigimiz bilgi bu bekliyorum bende
-
FARKLI İSİMLERE İTİBAR ETMEYİN. İK ile birebir görüşen adamlar yazmış,bu hafta açıklanacak. Her an olabilir takipte olun diye. Yok bilmem nerden aldığım bilgi falan diye bu Postta ilk defa adını gördüğüm,bilgileri dolaylandıran hesaplara itibar etmeyin.
-
Inşallah herkesin bu hafta açıklanır da rahatlarız yaa insanlar yoruldu artık
-
@harezmi biraz destekli salla bari
-
tanıdığınız kim hocam? İnsan kaynakları kimseye bilgi veremezken neden ona vermiş?
-
daha önceden isabetli bilgiler veren arkadaşlarının dediklerine kulak asmak daha faydalı olur burdan yola çıkarsak genel kanı sonuçların yarın açıklanacağı yönünde
-
Dayanamadım yazıyorum artık şu noktada kafa karıştırmayın lütfen herkes yoruldu. Sonuçlar büyük ihtimalle yarın 16:30'da, yetişmemesi durumunda en geç perşembe mesai bitimi ilan edilecek. 5 şubat otele yerleşme ve işe giriş işlemleri, 6 şubat eğitim başlangıcı. Kaynak: ik değil periler cinler
-
Arkadaşlar açıklanınca 3 kişiden biri sevinecek 2 si üzülecek. Şimdiden servis görevlisi teklifi seçeneğini araştırmamız lazım eğer bu teklif gelecekse üzülen sayısı daha da azalacak. Çok zor bi süreç yaşadık servis görevlisi Vs farketmez bankanın bizi değerlendirmesi lazım diye düşünüyorum. Konuyu herkesin dikkatine sunuyorum. Kulisi olan bilgisi olan aydınlatsın bizi servis görevlisi teklifi olacak mı,ne zaman olacak, ciddi bi ihtiyaç olduğu düşüncesindeyim
-
Teklif olacak denmiş mart nisan gibi herşey bittikten sonra.Ama yarın ne derler bilinmez.Tabi neye göre teklif olacak oda ayrı konu
-
hep suç bende değil, beni yakıp yıkan bir banka vaaarddııırrrr.
-
gün başlasın. günaydın arkadaşlar.
-
Film: Halkbank Mülakat Sonuçları
Konu:Aksiyon,Dram,Korku,Gerilim
Imdb: 9.4
Temenni: Hayırlı Sonuçlar..
-
Hayırlı sabahlar dostlar umarım kimse kanser olmadan açıklanır sonuçlar bugun son gelişimiz son görüşümüz olsun
-
Bir yersizlik ve zamansızlık saltanatında
Bekliyoruz...