HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
grupta biri daha aramış bak.. facedeki demek bugün arayanları açmışlar.. güzel dün çok defa aradım açılmadı demek başladı şey
-
@Sneijder uzman yardımcılıgı egitimleri 13 şubatta olur mu sence bekleyip görecez
-
sevincimiz kursağımızda kalmaz inş.sonuç her şeye gebe.. en azından çarşamba çok büyük olasılık gibi duruyor.. hadi bakalım.. inş
-
@ncbb Suan egitimde olan arkadaşlarım ik dan bilgi aldılar. 7 şubatta ist. dışı uzmanlarin eğitimi başlayacak. Benim tahminim değil. Bana söylenen bu:)
-
@Sneijder valla orada olan bir arkadaşımda 7 şubatta 65 kişilik ekipten başka egitim programı görünmüyor dedi onu ne yapacaz.12 şubattan sonrada hazırlıga baslanmıs. inşallah 7 şubat olur tabi kazanırsak
-
Bu hafta kesin gibi bence İstanbul'un eğitimi bittiğine göre banka, otel rezervasyonunu ona göre ayarlamıştır. Yani araya boşu boşuna 1 hafta sokmazlar.
-
@ncbb Kazanalım da 1 ay sonra gidelim benim için problem yok
-
@ncbb O 65 kisilik grup iç kontrol ve teftis mi acaba...
-
İstanbul dışı gelenlere 1 hafta eğitim yeter diyip yollarlar mi geri ustadlar
-
Bu kadar bekledikten sonra da olumsuzu görmek çok fena olur
-
65 kişilik eğitim derken sadece iç kontrollerinkini aciklamazlar inşallah. Hayatıma devam edemiyorum resmen. Bugün açıklanır ya diyo içimden bi ses ama bilemedim
-
@bakyaa @Eftelya kesin bilgi değil .sadece konusalın bu imiş. uzmanlıgı sormus onu bilmiyorum demişş...
-
Cuma günü ben de konuştum IK ile. Yok , hiçbir şey söylemiyorlar.
Sadece, Çok uzamaz ama değil mi diye sordum. Peşpeşe olacağı için eğitimler, sonuçları geçe bırakmak bizim de pek işimize gelmez, dediler. -
Nasipse Gelir Yemen'den, Nasip Değilse Ne Gelir Ki Elden. Umarım Pazartesi işbaşı yapanlardan oluruz
***Yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik. Yine bir Sınav süreci tamamlanmak üzere. Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.
Sınav açıklanma tarihleri, zamanları hepsi anlık gelişir. Aradığımız insan kaynakları arkadaşları bile gerekli çalışmalarını yaparlar, ancak açıklanma zamanı hakkında bilgi sahibi değildir. Sadece fikir yürütebilirler. Ve ketum insanlar oldukları için, fikirlerini iletmekten çekinirler.
Neyse, Sallamaya başlıyayım o zaman, Bu hafta içinde kesin açıklanır diyorum. Cumaya sarkacağını düşünmüyorum. Elimizde kaldı Bugün öğleden sonra, çarşamba, perşembe. Perşembe ihtimalini de sallayarak silmek istiyorum. Çarşamba güzelcene göz kırpıyor aslında, Bugün öğleden sonra da fena olmazdı sanki. Haa gayret, Kayseri Hııııhhh Ihhh.
Sucuklu_Kahvenin anısına...!
-
@Vezir_Toynağı çarşamba diyorsan seni mi kıracaz
-
sistemin halaa acık olması beni tedirgin ediyor :S
-
Zıkkım ya. Olmayacaksa da olmasın, yeter. Uyku yok resmen!
-
@Vezir_Toynağı teftiş , iç kontrol ve kalan uzmanlıklar beraber mi açıklanır acaba ?
-
@Vezir_Toynağı nöbetteyiz
-
@Vezir_Toynağı sucuklukahve el değiştirmiş galiba:) sallamada geç kaldın vezir bunları artık hepimiz biliyoruz