HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Galdirik
Köyün Deli Kamber'i çıkıp, kuyuya taş atar. Sende "Mutlak Bilgiyi" öğrendiğini düşünürsün.Biz görevimizi yapalım da, er ya da geç önemli değil.
-
Bayılıyorum şurada gizemli gizemli konuşanlara, sanırsın ki evrenin sırrını biliyor.
-
@dedektif Bu kadar gerginlikte hiç gulecegim yoktu, Allah da sizi guldursun
-
hala sistemde donma vs olmadığına göre bugün de o gün değil.
-
@Yoluzunyol ne kadar süre öncd sitede donma olmuştu geçen sefer? Belki bizde bi sorun yaşanmadan direk açıklanır
-
son zamanlarda bi vincent aboubakar gol kaçırdığında böyle geriliyordum bir de halkbank eklendi üzerine iyi mi!...
-
@burcudml hocam yanlış hatırlamıyorsam öğlen donmalar başlamıştı herkes isyan ediyordu akşam dörde doğru sonuç gelmişti.
-
Bugün yok gibi arkadaşlar tavsiyem gece geç uyuyun yoksa sabah dört dönersiniz
-
Geçen sefer mülakat bilgilerimiz ile sınav sonucu sayfaları değiştirildi bu yüzden sayfada donmalar olmuş olabilir şuan başarılı başarısız sayfaları hazır zaten sadece güncelleme yapılacak sayfalara bu sefer donma olmayabilir olsa bile geçen sefere göre daha kısa süreli olacaktır
-
@302sino geç uyuyup geç uyaninca da olumsuz fikirler baş gösteriyor hocam. Kazanamama durumunda daha metin olmak için erken uyanıp meşgale edinmek benim tercihim olacak
-
@Facesofstone sen adamsın
-
@Facesofstone adamın hammaddesi
-
Utandırıyorsunuz arkadaşlar lütfen açıklama ile ilgili herhangi bir bilgim yok web programlamayla ilgili teknik bilgilerimi paylaştım beklenti olmamıştır inşallah
-
Bu kadar insan totem yapti bekledi, insan kaynaklari duyyy sesimizi
-
Sayfaya baglanabilen var mı
-
@Facesofstone baglaniliyor su anda
-
Baglaniliyor hala bi açıklansaydı artık yorulduk tükendik yaa
-
yeter ya kardeşim bekle bekle öleceğiz başında pcnin
-
sistemde bir yavaşlama var sanki...