HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@harezmi bir laf varya it ürür kervan yürür diye sen konuşmaya devam et bu hafta açıklanınca uzayıp gidersin buralardan. Boş adamsın net! Normalde kimseye bu üslupla konuşmadım ama senin hakettigin bu .
-
Ben Sucuk Bey'e güveniyorum. Bugün aciklanacaktir. @Vezir_Toynağı
-
@harezmi Haddini bil teneke. Üslubuna dikkat et.
-
@Vezir_Toynağı ustad bir selam sal senlendir bizi.
-
Bu ileti silindi! -
Lütfen çocuklarımızı pistten alalım @paretowilfredo
-
Bildirmeli edebini edepsize edepli bellidir niyeti vurula tez kellesi adminler iş başına
-
Moderatöre iletin uğraşmayın şu kıl kuyrukla.
-
Bu hadsizi alin alin bunu dışarıya @paretowilfredo @Antimülakat
-
Bu adamı isid üyesi diye şikayet etmek lazım bence. Zira psikoloji ve zihniyet aynı.
-
internetin negatif yönlerinden biri de budur. dısarda size böyle laf söylese suratını dağıtacağınız tipler, burada iki satır yazınca tanrının oğlu muamelesi bekliyorlar. moderatörlere iletmek en iyisi.
-
@goldfishformula klavye delikanlisi bunlar gelsinler sadece disarida soylesinler ama soyleyemezler
-
Gereken mudahale yapildi dostlar. Siz muhabbetinize devam edin.
-
İlk 6 ay anne sütü önemli. İsraf bunlar, oksijen tuketiyor sadece
-
@Vezir_Toynağı nerelerdesin burası karıştı ?
-
Telefon elime yapıştı bugun de mi beklemesek acaba
-
ya dostlar ben de şimdi millet yarın da diyince acaba yarına mı kaldı diye kaygılandım.. insan kaynaklarını mı arasam yine dicem de hep aynu şey.. beklemek de ne yoruyor be :))
-
Ikyi arayip yarın açıklanacak cevabı alan da olmuş bilgi veremiyoruz cevabını alan da.Garip.
-
@Yoluzunyol Bana her seferinde bilgi veremiyoruz diyorlar. Sesimi mi begenmiyorlar acaba
-
beni de açmazlardı normalde de yakın zamanda dedi dün çok sevindim sanki o gün bile hissettim sordm bekleyelm bugn belli olmaz sayfayı takip edin dedi.. o gün çoğu kişiye onu dediler herhalde.. yani en kötü sonuçta yarın da insan daha da beklemek istemiyor