HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
...................
-
@fact0riel @impression_25 @mirzanyarr Belki de insanlara özelden verdiğim bilgilerden dolayı "Korumacı politika" uyguluyorlardır. Siz gibi fırsatçılar yüzünden Bilgileri artık "Asimetrik olarak" kullanıyorum. Özelden yazan her arkadaşa gerekli açıklamayı yapıyorum.
Umarım sizin gibi fırsatçılardan ziyade, daha anlamlı ve ihtiyaç sahibi arkadaşlar listede olur.
-
@mirzanyarr Bende bunun dışında 2 mülakat sonucu bekliyorum ve haklı olduğunu söylemedim. Sadece az daha sabırlı olunmasını arkadaşlara belirttim o kadar.
-
Zaten belirsizlik olduğu için @Werder_Veremem birşey diyemiyor.yoksa adam ilan geleceğini,sonuç açıklanacağı zamanı,mülakat tarihlerini,eğitim zamaları istanbul sonuç ve işbaşı tarihlerini sallıyorum dedi hepsini bildi.Ben bu adamı niye korumayayım şimdi? benim oyum #Sucukluya:)
-
belirsizlik varsa durumda arkadaşlar bu konuda bilgim yok belirsiz denebilir kelime oyunlarıyla türlü türlü saçma konuşmalarla konuyu uzatmanın anlamı yok bence.uzun uzun şiir yazmaya gerek yok biz burda son canla bekliyoruz
-
Kendi fikrini söylüyor neden sucuklu nun üzerine gidiliyor anlam veremedim. Tutsun tutmasin .
-
hala mi belirsiz ya..
-
@impression_25 Ah be güzel kardeşim, Yazdıklarımı dikkate Almaya bilirsin, Burası bir forum "Sanal Karakterleriz"
Gerçek Hayattaki "Pasifize" kimliğini, burada aktifleştirip dikkat çekmeye gerek yok Dostum.
-
@sınavkolik Zaten burdaki birçok kişi (kendimi de dahil ediyorum) Sucuklu ismini tasiyan arkadaş istanbulu bildigi zaman tesekkur ettik arkadaslar adina, begenilerimizi yaptik ama bende arkadasla ufak bir tatli atisma yasadim. Burdaki kimse onun tahminlerinden rahatsiz olmadi sadece "üstü kapalı cümleler, hikayeler, süslu cümleler"den rahatsız oldu. Burda herkes çok gergin. "Bir duyumuzunu var mı?" sorusunun c3vabı olarak kimse burda kucuk hikayeler anlatmiyor. Bence herkesin elestirdigi bu tutumdu. Bu sorunun cevabi "evet var şu sekilde" ya da "hayir yok"tur. Boylesine hassas bir surecte kaplumbaga hikayesi, delinin biri kuyuya tas atmis vs olmamali bence. Örnegin ben bu elestiriyi kendisine yaparken paylasimlari ve duyumlarindan dolayi tesekkur ederek basladigim bi cumleyle yaptim ama bana da cevap olarak "Ekstra fiskal kelimesini kullananlarsan basladi, yok kamu mudahaleciligi anlayisini sen gunluk hayata da uyarlamissin" vs gibi cumlelerle cevap verdi. B3nce bunlara gerek yok. Kimsenin burda kimsenin yardimci olma cabasina buyuk elestirilerle cevap verecegini dusunmuyorum. Tekrar tekrar bu elestiriyi yaparken daha onceki "hikayeler icermeyen" paylasim ve yardimlarindan dolayi teseskkur ederek yapiyorum.
-
ayrıca şunuda belirteyim benim tepkim sucuklu kahvenin tahmininin tutmaması değil sadece alaycı ve dalga geçer gibi tavrı.
-
@ekstrafiskal aynen katılıyorum sorun alaycı üslup.yoksa tabiki de birinin bi konuda yardımcı olması burada arkadaşlarımızın yüreğine su serpmesi güzel bişey.ama iş alaycı üsluba girince iş değişiyor işte.
-
Ya arkadaşlar bırakın artık tartışmayı. Sonuç açıklanacak mi temel problemimiz kim nasıl üslupla ne derse desin. Sonunda herkes kendi ile başbaşa kalacak; herkes kendi muhasebesini yapar.Keyf alıyor demekki bizler de el mahkum buna müsaade ediyoruz; tüm hayat böyle değil mi zaten. Bırakınız dalga gecsinler
-
.................
-
.................
-
Nick değiştirmenin sebebi tahminleri değil. Onu da başka bir yerde açıklarız. Ama üst düzey zeka gerektirir arkadaşlar. Yardımcı olmaya çalışan insanlara oturduğunuz yerden saydırmaktan başka işler de yapın ülkeye de kendinize sadece eleştiri ile bir faydanız olmaz.
-
@impression_25 hocam kimseyi savunduğumdan değil, bırakın tartışmayı.Adama salça oluyorsunuz size güzel laf koyunca cacık oluyorsunuz ahahaa
-
SGK uzman yardımcılığı mülakat sonucu için bu sitenin adminlerine varıncaya kadar bir çok kişi şunları söyledi: ''Bugün olacak inşallah, olmadı yarın olacak inşallah, sonuçlar imza aşamasında en geç şu kadar süreye açıklanacak inşallah, bakan bey bu konuda çok hassas konuyla yakından ilgileniyor biraz daha sabredin inşallah, İçeriden çok sağlam duyum aldım sizin konu ilk gündem maddesi az kaldı bekleyelim inşallah maşallah, hayırlısı...
Arkadaşlar geçin bunları, bu adamların da bir şeyden haberi yok. Ha verdikleri bilgiler için teşekkür ederiz. Başka konularda bilgi sahibi olabilirler, öyleler de. Ama bu duyum mevzusunu abartmayın. Ne siz sorun duyum var mı diye ne de bir şey bilenler gelsin buraya yazsın. Karşınızda yetkili bir kişi yok. Olsa olsa söylentilere kulak kesilen birilerinin arkadaşları var. Hepsi bu.
Acaba diyorum farklı bir şeyler yazan birileri var mıdır diye takip ediyorum akşamları. Adam özlü söz yazıyor öteki nişanlısından bahsediyor, Biri kendini kaptırmış divan edebiyatından alıntı yapıyor.
İşsizliğin ne denli önemli bir sorun olduğunu sadece rakamlara bakarak anlamaya çalışan ben de her gün daha çok şaşırıyorum. Durum iyi değil.
-
...............
-
adam primcinin önde gideni arkadaşlar. sadece bu hafta dedikleri: bugün göz kırpıyor yarın el çırpıyor çarşamba oturup kalkıyor perşembeyi sildim cuma zaten olmaz c.tesi hani bana hani bana diyor. Çocuk var karşısında sanki. zaten bütün ihtimalleri söyledi bi zahmet tuttursun iki güzel cümle söyleyince duyumcu olunmuyor varsa net bilgin söylersin öyle üst üste 4 gün açıklancak diyip 4. gün ( son ihtimal ) açıklanınca ben bildim diyemezsin arkadaşım. Burda 4 gündür insanlar senin dediklerin doğrultusunda beklenti içinde kaldı. Açın önceki sayfalara bakın arkadaşlar haklı olduğumu göreceksiniz bugüb göz kırpıyor diyor saat 6 olunca bugün açıklanmaz diyo e bi zahmet ya kusura bakma burdaki insanlar 12 saat bekleyip saat 6da bugün açıklanmaz dediğin için insanlar çok rahatladı inan
-
arkadaşlar lütfen sonuca odaklanalım.. tartışmayalım.. birbirmiizi kırmayalım..sonuç geldiğinde zaten bazıları üzülecek.. çok gerginiz doğru ama inanın her şeyin başı kısmet.. olacaksa oluyor.. olmayacaksa da ne yapsan olmuyor.. lütfen az sabır illa açıklanacak.. ben de zor durumdayım ama bu bize zarar verir.. biraz pozitif bakalım zaten yeteri kadar çok şey negatif