HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Az kaldi, herkese iyi şanslar dilerim. Umarim Allah en cok ihtiyaci olan ve hakedenlere nasip eder.
-
Sanki bugun olmayabilir gibi geldi bana ama
-
Çok gerildi ortam...
Ancak; yine de her şeye rağmen bu süreçte tek başıma kafayı yemektense bu sitede aynı kaderi paylaştığım kişilerin yorumlarını okuyarak daha az sancılı bir süreç geçirdim. Herkese teşekkürler..
Umarım bugün açıklanır sonuclar -
@Yoluzunyol güzel kardeşim duyduğumuzu size iletip eşeklik ediyoruz niye? Sizin için olabilir mi? Bugün açıklancak bil ki -dışarda yakalanma -şarjın bitince yakalanma -hazır ol diye. Benim ne kazancım veya kaybım olabilir seni bekleterek de sen bana gelip kızıcakmışsın?
-
@Marshallgil hocam sağ olun. Şu an stresliyim belki de yanlış konuştum anlık olarak.Sen de haklısın elbette.Beklemeye devam ediyoruz. Kusuruma bakmayın.
-
@Yoluzunyol estağfurullah problem değil. Ben eğitimdeyim şuan ve otele sizin imzalıcağınız sözleşmeler koli koli olarak otele geldi. Daha ne diyeyim
-
ne trump bekler 20 ocağı,
ne barrrack kulunuz sivil hayatı,
ne de hillary başkanlığı,
seni bekkediğim kadar... -
@Marshallgil çok sağ olun hocam. Hayirlisiyla bize de ulaşır umarım sonuçlar.
-
@Marshallgil çok sağ olun hocam. Hayirlisiyla bize de ulaşır umarım sonuçlar.
-
@Marshallgil böyle duyuma helal olsun işte
-
Ben kendi mülakat sonuç tarihini idari katipten öğrendim, çok dua ettim beklentilerimizi yanıltmadı çok şükür. Rahat rahat bekledik, size yardımcı oluyorum, çünkü sizi çok iyi anlıyorum sizde rahat rahat bekleyin gerilmeyin istiyorum. Ne ben ne de idari katip bir rant elde etmiyoruz buradaki sanal karakterlerimizden. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Cidden şiştim . Hadi gari .
-
@Marshallgil Eyw dostum. Siz değerli kardeşlerimiz sayesinde bu grupta dimdik ayaktayız
Nam-ı diğer "İdari_Katip" "Sucuklu_Kahve" "Vezir_Toynağı"
Tekrardan hayırlı olsun, Ev bulma işini de dediğim gibi yap
-
@Werder_Veremem eyvallah üstat, bakmaya başladım bile
-
Oteldeki eğitim danışmanı ile bugün sohbet ettik "siz cumartesi çıkış yapacaksınız pazar günü diğer grup başlayacak" dedi.Muhtemelen bugün açıklanır sonuçlarınız
-
son 8 dk içinde olduğumuzu düşünüyorum.içimden geçen his bu yönde
-
@prostatic dört buçuga kadar yolu var bence.
-
@hurrah Diger grubun içinde kontrolorler de var mi acaba?
-
okeyemi dönüyon sayın İk aç artık şu elini
-
Saatin tiktaklari yil oldu sanki ,sakin olayim diyorum olmuyor ,hadi inşallah bitecek bugün bu bekleme belirsizlik çilesi ,Allah hepimizinin yardimcisi olsun