HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
inşallah bu akşam sonuçlar gelirde biter bu ikilem
-
Eyyyy sevgili ayaklarina kapanmaya geldim
-
Son kez sallıyorum.
---Şuan İK hala çalışıyor mesai yapıyordur.Gün içinde bir belirsizlik vardır çözülmüştür. Tamamen AtıyorumTabikide.
---Sonuçlarım sisteme girildiği aşikar.
---Erişime gece boyu aşılır mı ? Bunu çok sallayamıyorum. Çünkü sınav açıklama sürecinde bir kez hata yapılmıştı, Aynı hata oluşmaması için tekrar tekrar kontrol edilir Sistemde. Tabi bunu da Sallıyorum.Şunu sallamadan ifade etmek isterim ki, Hayırlı bir cuma gününde Güzel haber Almak daha iyi olabilir. O yüzden erişime açılmazsa gece uyuyup sabahı beklemek en güzeli.
*** Dipnot : Şahsıma atıp tutanlarda dahil, bu forumda herkesi çok seviyorum. Hayırlı güzel haberler bekliyorum.
Allah'a emanet Gençler.
-
@Werder_Veremem sabahlarız kardeşim sıkıntı değil
-
@Werder_Veremem Ben İK nın hala çalıştığını mesaide olduğunu öğrendim telefonda :thumbsup_tone1:
-
@Werder_Veremem aklımı kaybettim yardımcı olun şimdi adamlar yarın açıklaycaksa neden şimdi oturupta çalışsınki ya kafam çok karıştı cidden
-
@Werder_Veremem hocam sabaha kadar aciklanmaz mi diyosunuz ? Benim için önemli bi kararı gerektiriyor da sabah başka planlar yapmam gerekebilir ona göre hareket edicem sabaha mi hazırlık yapayım yoksa sonuca mi odaklanayim dersiniz?
-
@Cancan sen telefonda öğrenmişin çalıştığını, Belki de ben gözümle görmüşümdür çalıştığını Can Dostum. Tabi Sallıyorum bunuda.
-
Tam seviniyoruz sürekli bişey çıkıyo açıklansın artık
-
Saat 12 ye kadar banko diyorum oran 1.05 saat 00.00-05.00 2.30 sonrasi 5.00
-
@Yoluzunyol kardeşim yol uzun yol kısa vadeli plan yapma işin şakası sistemi kontrol ediyor olabilirler sıkışıklık olmasın diye sabaha bırakabilirler veya 5 dk sonra ögrenebiliriz hiç birşey belli değil
-
bu gece herşey biterde, birde sabah tekrar kontrol edip öyle yayınlayalm derlerse yarına kalır:)
-
Yarın olsun da doğru olsun, sınavı açıkladıklarında ilk önce mülakata kaldım diye sevinenlerin bazıları hata düzeltmesinden sonra kalmadıklarını öğrenmişti aynı şeyi yaşayıp hevesim kursağımda kalacağına yarına kadar beklemeyi tercih ederim ben şahsen
-
@ncbb yüksek lisans mulakatim var yarın ona gidersem tüm gün internetsiz ve baglantisiz olucam ve sonuçlar gelirse ogrenemicem ve evrak toplayamicam çünkü muhtemelen tüm gün orada olucam. Bu durum korkutuyor açıkçası. hadi gittim birden çıkıp gelemeyedebilirim haberim olsa dahi vs vs.oldu ki kazanirsam olasılığı bunlar tabi. kazanamazsam kısmı ztn acıklı bir finish. .
-
@Werder_Veremem hocam vmy,guy,dhuy, ilan hakkında var mı bi sallaman ?
-
Sonuç olumsuzsa bir gecelik uykumuz zayi olmasın. Yarına kalsın.
-
@Yoluzunyol Allah yardımcın olsun kardeşim . öylesine takıldım ben.
-
@madman Ben VDK hocam müfettişim, bir çalışma var diye üstadlarımızdan duyuyoruz. Ama KPSS öncesi olmaz
-
@Yoluzunyol Güvendiğin birine ver şifreni baksın senin yerine bence.
-
@Werder_Veremem tamamdır hocam sağolasın çalışmaya devam o zaman.