HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Beyler sifre hatasi veriyor duvarlari kemiriyorum
-
@reisülküttab kardeşim stress testinden geçiyoruz harbiden
-
@Facesofstone hadi bakalım ins yaa
-
Herkeste tc sifre hatasi var galiba geliyor bu sefer
-
umudu kestiğin andaaa vur banaaa
-
BEYLER GELİYOR SANIRIM !!!!!
-
Geliyor
-
otelde kalırken benim odadan gozukuyodu genel müdürlük bazı arkadaşlar görebilir ışıklar açık mi değil mi
-
İK yi aramıștım yaklaşık yarım saat önce ama kesin bi şey olmadan buraya yazmak istememiştim Telefonda bana 'mesaimiz 6 da bitiyor ben bu saatte telefonu açabiliyorsam çalışmalarımızın devam ettiğini gösterir' denmişti. Şimdi de sistem kilitlendi. İnşallah geliyordur arkadaşlar Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
Bu seferde gelmezse tum adaylar olarak kalp krizi geçireceğiz heralde
-
Ben de giremiyorum hata diyor.
-
Ayyy çok heyecan yaptım. Bir işler dönüyor gibi
-
GEÇEN Bİ GECE ÖNCEDEN Mİ SİSTEM SIKINTI OLDU YOKSA O GÜN MÜ
-
Açıklanmadan kısa süre önce yaşandı bu şifre yanlış demesi hayırlısıyla inşallah güzel sonuölar almamız dileğiyle arkadaşlar
-
@Cancan HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
İK yi aramıștım yaklaşık yarım saat önce ama kesin bi şey olmadan buraya yazmak istememiştim Telefonda bana 'mesaimiz 6 da bitiyor ben bu saatte telefonu açabiliyorsam çalışmalarımızın devam ettiğini gösterir' denmişti. Şimdi de sistem kilitlendi. İnşallah geliyordur arkadaşlar Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
KARDES BÖYLE BİSEY VAR NİYE DEMİYON. BURDA BİRBİRMİZE GİRDİK YA
-
Bilgisayardan da hata veriyor geliyor mu neee
-
@BeşamelSos Herkes çok heyecanlı, bir de ben heveslendirmek istemedim ne olur ne olmaz diye :))
-
Şuan sisteme mülakat sonuçları girildiği için sisteme girişimiz engellendi muhtemelen.
-
İstanbul uzman yard içinde öyle olmuştu sistem kazananlara tebrikler şimdiden...:)
-
@302sino yokk yavvv nerden cikardinn onu ssaka yaptım yanliis anllaama iccimde kalacaktı