HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Puanı 70 civarı olan arkadaşlara diyeceklerim var.
Öncelikle bu sınavda almış olduğunuz puana bakarak kpssden de hatırı sayılır bir puan aldığınızı varsayabiliriz ve aynı zamanda a kadro kariyer meslek hayaliniz olduğunu da.
Bu durumda olan bir arkadaşım iseniz, servis görevlisi teklifi almadığınıza üzülmeyin, hatta sevinin. Demek ki sizin hayrınıza olan budur. Zira teklifi değerlendirip bu kadroda işe başlamış olsaydınız çok büyük ihtimalle kısa süre içinde halinizden memnuniyetsiz bir durumda bulacaktınız kendinizi. Hem işe gidip akşama kadar nefes almadan gişede çalışıp hem de bir yandan derslere ve kurum sınavlarına devam etmek isteyecektiniz.
Neden? Çünkü, hayalleriniz var.
Neden? Çünkü, ciddi bir emeğiniz ve elinizde iyi puanlarınız var.
Neden hak ettiğinizi almayasınız ki!
Arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın, kendini iyi yetiştirmiş, gerçekten hak etmiş insanlara Allah elbet hayırlı kapılar açacaktır. -
Şanlıurfa'ya vermişler beni. Hiç referansım yok puanım 72
-
Arkadaslar degerlendirme sureci devam etmektedir yaziyor bu ne anlama geliyor, olmadi anlamina mi geliyor acaba
-
71 puan 50 İngilizce mülakatta full cevap genel yetenek sadece 3 yanlış. Uygun görülen ağrı servis görevlisi. Bari yaşadığım şehre verseydiniz. Kafa buluyorlar benle. Yıldım artık
-
Bende de surec devam etmektedir yaziyor bu ne demek acaba
-
urfa ya vermişler beni ne alakaysa artık hiç olmazsa yaşadığım sehre verseydiniz
-
Bende istemediğim şehirdeyim kendi şehrimi vermemişler .Ne olacak şimdi?
-
@voshue Mufettis veya iç kontrolorluk için girdiyseniz devam ediyormus degerlendirme, baska pozisyon için teklif gelebilirmis. Aradim sordum az önce.
-
Kabul etmeyenler olacak mutlaka bu nasıl iş şimdi neden böyle açıkladılar ki boş kadrolar ne olacak kabul etmeyenler olursa
-
@keyness 21 ine kadar kabul etmemiz lazım. Cevap verilmezse kabul edilmemiş sayılacak. Ankette evet yada hayır seçecez
-
Diyarbakir geldi bana da
-
@Interest ben teftiş mülakatindan elendim." Uygun bir pozisyonda değerlendirilemediniz" yazıyor .
-
Puanim 77. Ingilizce 56. Yds 75. Sonuç: "Uygun bir pozisyon için değerlendirilemediniz" Ağlasm mı gülsem mi karar veremedim. Siz egonuzu tatmin ederken benim issizlik yuzunden evliligim bitiyor. Allah belanizi versin eğer ortada bir haksizlik varsa.
-
arkadaşlar mülakatım iyi geçti heyecanımı yendim beklemediğim biçimde ve beklediğimden iyi geçtik hangi departman istersin falan konuştuk ama pazarlama demedim ondan gittim heralde. neye göre uzmanlığa uygun görülmedim neye göre servise uygun görüldüm bilmiyorum ama ekonomi alanında donanımlı olduğumu iddia edebilirim. maddi durumum ailemin durumu kabul etmemi sağlayacak yoksa etmezdim. o iş yorgunluğuyla az maaşla kpss için kasıcam artık hayırlısı buymuş dedim. yazdığım şehirlerden biri geldi (istanbul)
-
@Forza Iç kontrol veya teftişten elenip de sonuç bolumunde degerlendirme devam ediyor yazan arkadaşlar için başka teklif gelebilirmiş, bu şekilde açiklama yaptilar. Teftiş için de belki ayri duyuru verilecektir.
-
@Interest ic kontrolorlukten elendim
-
Puan 65, basvurdugm ilden servis gorevlisi teklifi gelmis
-
ne alaka ya bende de antep yazıyor resmen caresizlıgımızden faydalanıyorlar vakıfbanka girecektım 26 subatta tam da o güne denk getırmısler
-
Benim de başvurduğum ilden teklif gelmiş, kabul edeceğim. Bir yerden başlamak gerekiyor.
-
ARkadaşlar bana da teklif geldi ancak ben maaşını bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olur mu?? 2000 üstü diye duydum sizce bu mümkün olabilir mi?