HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Yoluzunyol ya sen bi cıksana şimdi birşey deneyecem
-
Çıldırmaya az kaldı, doktorum nerde
-
@ncbb ailemin bu kız iyice tuhaflıklasti bakislarindan korkuyorum hocam yoksa söyle sokağa inip üç beş tür atasım gelmedi değil
-
@Yoluzunyol HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@ncbb ailemin bu kız iyice tuhaflıklasti bakislarindan korkuyorum hocam yoksa söyle sokağa inip üç beş tür atasım gelmedi değil
ya bu mesaj benı anlatıyo tam olarak
-
@Yoluzunyol balkona cık o zaman hocam belki ucundan gösterirler sonucların
-
@ncbb çatıya çıkacam hocam yarınki YL mülakat için az Biraz hazırlığım kaldı hemen çıkıyorum
-
@papatya yalniz olmadigima sevindim
-
@ncbb ama söyle bişey var hocam oradan internet çekiyor yani haber alabiliyorum o yüzden tutmayabilir
-
@Yoluzunyol gece gece iş çıkarma başımıza yapcak birşey sabah ola hayrola diyecezde ben hala 00.00 dan ümitliyim
-
3-5 kişi kalmışız online . hiç kimse kalmadıgı anda gelecek bu sonuclar
-
DOSTLAR YARIN İNŞ HERKESE ŞUKULAR ŞELALE DİLİYORUM. BEĞENENE ÖZEL DUA.. BEĞENENİN OLSUN DİYORUM. ALLAH ONLARIN HEP ÖNÜNÜ AÇSIN DİYE ÖZEL DUA ETCEM
-
@ncbb ben de burdayım bu gece uyku yok
-
23.59 psikolojik sınırımdı. Olmazsa ben kaçar
-
@böcükprens 00:01 i bekle
-
@ncbb Bekliyorum hocam seni mi kiracagim
-
Kafamın içinde hakem +5 uzatma gösterdi, bende 5 dakika esneme payı verdim. 00.05'ten sonra açiklansa da bakmam (baktı)
-
@ekstrafiskal +5 diye diye +55 olur o
@böcükprens git hocam sen bu da gol deil
-
Pehhhh iddiayı da kaybettim zaten ben gider Kalanlara iyi geceler diliyorum.
-
dostlar size bişey sorayım kusuruma bakmayın. sizce YL mulakatinda takım elbise mi giyilir?
-
06.30 için alarm kurdum ama uyuyamıyorum bu da böyle tatlı bir heyecanmış , inşallah kazananlardan oluruz, Kastamonu için bekliyorum , Allah hepimizin gönlüne göre versin