HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Yoluzunyol ben şort ve t shirt ile gitmiştim
-
@ncbb hocam dalga geçmeyin lütfen ya
-
@Yoluzunyol işin şakası öyle gelen birisi vardı yarı resmi ideal
-
@Yoluzunyol size kalmış hocam ama ben gerek olduğunu düşünmüyorum
-
@Yoluzunyol Bence de hocam yarı resmi ideal. Güzel bir gömlek ve pantolon :thumbsup_tone1:
-
biz bu gidisle uyuyamicaz sabah aciklanirsa en gec biz ogrenecegiz:(
-
@Cancan bende yarı resmiydim kazandım ama halkı bekliyorum yarın son kayıt tarihi halk olursa kayıt yaptırmayacağım
-
@Yoluzunyol Ben araştırma gorevliligi sınavına kot ile gitmiştim ama ben sadece yazılı olacak diye biliyordum sonra mülakata buldum kendimi. Sonuc da olumlu olmustu. Bazen kıyafet çok önemli olmuyor ama tavsiyem takım elbise yönünde.
-
@Galata halk olsa ben de gitmeyecem ama inadına açıklamadilar kıyafeti bile şimdi düşünüyorum
-
@forrestxyz hocam saat 3:30 gibi bir mırra yapın elit arkadaşlar için espresso tavsiye ediyorum ikiside aynı mantıkta
-
@böcükprens takım elbise abes kacmayacaksa işimi garantiye alayım ama orada kotlu otuz insanın yanında takımla kalmak istemem
-
@böcükprens hocam ar gör sen burada ne işin var. ben şok
-
@ncbb hahaha guzel fikir :Dhepimizin hakkinda hayirlisi olsun
-
@ncbb Hocam ben erkek arkadaşımın yerine sizlerin arasindayim. Ondan daha fazla heyecan yaptım da biraz. Bir de buradaki muhabbet beni çekti aranıza. Dayanamadım dahil oldum
-
yalnız sabah girip baktıkları zaman bunlar ne konuşmuş böyle diyecekler :S
-
@böcükprens ben de aynı sebepten burdayım görünce kendimi alamadım yazdım
-
@böcükprens daha önce de erkek arkadaşı için girip sayfalarca erkek arkadaşının başarısını anlatan birisi vardı öyle olmayın sizde
-
@buğday hocam ne güldürdün beni burda
-
@ncbb cenemize vurdu cunku bnde yenu kaydoldum dayanamadim susmaya
-
o değilde ik yı arasak mı ki.