HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
sacma sapan facebook gruplarındaki ''yoklama vaktine'' döndük
-
@ncbb hiçbir sınav sonucumu ilk ogrenemedim en az yarım saat oynar Uyuyan uyumayan herkese selam olsun; yuregimiz ferah aklimiz dinç olsun.Bu olmaz ise en hayırlısı neyse o olsun.Cok şükür bütün aile sagligiyla uykuya daldı çok şükür yine uykusuz bir mülakata girecek kadar dincim.Ve çok şükür daha upuzun bir yolda yürüyecek yürek ve cesareti kaybetmedik. Ya hu daha ne olsun? E şükürler olsun.
-
@Yoluzunyol valla diyecek söz bırakmamışın
-
söylemler iyi niyetli bile olsa bu kadar kesin bir dille konuşmak hem söyleyene hem de burda sonuç bekleyenlere zarar veriyor. YAPMAYIN.
-
@Efe-Kızıklı pardon hocam bi hatamiz olduysa söyleyin. Neyi kesin söyledik vallahi farkında değiliz.
-
@Efe-Kızıklı hocam noldu ki anlayamadım
-
@forrestxyz sen iste yeter ki Mersin +1 yapalım
-
en son transfer nöbetinde böyle bekliyordum sürekli F5'e basıyordum.
-
@prostatic kürdan sıkıstır f5 e
-
siz niye üstünüze aldınız ki duyumculara benim lafım
-
@volsitrit daha cikar bence de uyumuslardir
-
@Efe-Kızıklı valla goy goy yapıyorduk , onun üstüne yazınca taşı bize attın sandım ben
-
Antalya +1 beklemede
Herkes icin hayirlisi olur insallah.. -
@erdiaksoy kaç kişi alınacak antalya'ya ?
-
Net bi bilgim yok ama grup mulakatindaki sayilara bakilacak olursa(3kati cagrdiklarini dusunerek) 8-10 kisi..
-
sabaha kadar Perihan ablanın tüm bölümlerini izleme kararı aldım. Zira başarılı ya da başarısız sonuç ne olursa olsun bundan sonra çok da film izleyemicem. Stres tatili yaptım. Bu saatten sonra beklemiyorum ben sabah ola Hayrola diyorum.. Umarım gönlümuzce olur her şey.
-
@Yoluzunyol perihan abla ne alaka kardeşim 90 ların dizisi değilmi o
-
@forrestxyz 24 kişiydik diye biliyorum
-
@buğday evet hocam o dönem dizilerinin samimiyeti ve hırssiz yaşamı beni ancak kopariyor bu stresten:) Bir de yedi numara var. Sasifelek çıkmazı da bambaskadir
-
@Yoluzunyol 7 numara Tek gecerim