HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@erdiaksoy Muğla için bile biz 24-25 kişi falandık. Antalya için gelen kafadan 40 kişi vardı. Dahası da vardır
-
@erdiaksoy belkide kota dolmadı 50 puan üstü 15 kişi çağrılacak iken 10 kişi çağrılmış olabilir.illa gelen kişi sayısını 3 e bölmemek lazım.
-
@BeşamelSos dogrudur hocam.. ama benim gorebildigim 3 grup vardi o yuzden oyle bi cikarimda bulundum..dedigim gibi zaten net bi bilgim yok
-
@prostatic kota dolmama ihtimali yok cunku 65 kusur gibi puanla kapatti antalya
-
@erdiaksoy ya işte onu bilemezsin kesin olarak.100 kişi antalya için başvurmuştur sadece 10 kişi 50 üstü veya 65 üstü almıştır.
yani belkide 65 ile 50 arası başka kimse yok bilemeyiz.
-
3 grupsa 8 yada 9 kişi alacaktır Antalya
-
@prostatic sadec benim 2 arkadism var 0.3 puan ve 2 puanla mulakati kaciran sanmiyorum
-
@erdiaksoy o zaman bişey diyemem.mesela elazığ için 5 kişi çağırmışlardı eminim 2 kişi alacalar van içinde 4 kişi vardı mülakatta oraya da 2 kişi alacaklar diye duymuştum.kota dolmamıştı bu illerde
-
@prostatic aynen var oyle iller adiyaman mesela 2 kisi cagirmislar mulakata :)%50 sans ne guzel
-
@erdiaksoy şırnak için tek kişi vardı mesela oran %100
-
@volsitrit biz bu grupta sohbet edenlerı kastetmıstık gercek sayıya gelırsek ohoo
-
@forrestxyz pardon hocam yanlış anlama olmus:)
-
BEN HALA BEKLİYORUM BEYLER ÜMİDİMİ KAYBETMEDİM
-
Yarın öğleye doğru açıklanır gibi geliyo ama yine de bekliyorum ben de
-
Sabah 9dan beri bekliyorum
-
04.33 durum stabil
-
Hımmm Uykuya devam.
-
05.46 oldu artık girdaba kapıldım, bu kadar bekledim uyuduktan 10 dk sonra açıklanır düşüncesinden dolayı uyuyamıyorum
-
Bu sabahı da gördük çok şükür. Nöbet başlasın
-
07.47 Durum stabil arkadaşlar.