HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
08.07 hala aynı..
-
08.42 değişen bir şey yok
-
@Sneijder 9'da da bir şey değişmeyecek galiba
-
Hadi İK yapabilirsin...
-
Daha erken
-
@böcükprens Valla bugün birşeyler değişecek ama nasil yapacaklar çok merak ediyorum. Eğitim ,evrak vs.
-
Benim umutlarım tükendi valla bu hafta yalan oldu gibi, bu saatten sonra evrak yol falan yetismez kimsenin. Bunu hesaba katmislardir, boyle bi zamanda aciklamazlar sanirim yani biraz sacma olur
-
11 e kadar açıklanmazsa haftaya kalacağını düşünüyorum
-
benim tahminim acıklarlar fakat carsamba başlar egitimler
-
Ben tahminde bulunmayacagim. Bende tahmin becerisi yok arkadaş...
-
arkadaşlar merak etmeyin ik sizi bugün evrakları bitirin şeklinde yapmayacak ki.. çarşmaba giriş yapılır.. ayarlanır bu.. siz ona kafayı neden taktınız anlamadım.. illa süre verilecek bize bi gün..
-
@kürşaddd Herkesin kafası karışık hocam. Insanların gerçekten psikolojisi bozuldu.. Kim neyi kafasina takacak , takmayacak şaşırdı.. Günün 2/3 ünü forumda geçirenler var.. Allah herkesin yardımcısı olsun..
-
öyle ben de dün çıktım bi evde bekle bak bak meraktan.. insan iyice geriliyor tabi..
-
@Sneijder insani ihtiyaçlar dışında ben burdayım
-
millet soruyor ne yaptın diye , salı gününden beri bu aksam acıklanıyor diyorum
-
@ncbb Dedigin gibi carsamba baslama durumu olursa tabiki is degisir. O durumda aciklanmasi olasi ama iyice hevesimizi kirdilar artik malesef
-
Eksilenen Her İletiyi Silmek gibi Huyu vardır. O yüzden Silinmiştir
-
@Sucuklu_Oralet dün gece saat 11 den beri hazırız valla yorulduk artık.
-
Eksilenen Her İletiyi Silmek gibi Huyu vardır. O yüzden Silinmiştir
-
@Sucuklu_Oralet Kac gundur ayni hikaye. Isim degistirip duruyorsun veya bazi arkadaslar bizimle dalga gecmekten zevk alip farkli hesaplar uzerinden trolle vurdular artik. O yuzden verdim eksini guzel kardeşim