HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Bu ileti silindi! -
@harezmii önce 'insan' olmakla ilgili problemlerini gider arkadaşım. Eril zihniyetini ve içsel sapkınlıklarını kendine sakla!
-
@2yumurta_1sucuk afyon mu sizin tercih de
-
@harezmii özelden bak burdan ağzımı bozmayım dedim
-
@ sucuklu_oralet meyve veren ağaç taşlanır.Sucuklu gitti meydan çakallara kaldı.
-
yaa ben bu harezmiye sordum pazartesi diyo
-
kraldan çok kralcı var burada.mikro türkiye gibi yemin ederim
-
@peh.peh.peh Öncelikle senin de yeni hesabın hayırlı olsun sucukluymuş bilmem ne.
Ben de haftanın her günü bugün açıklanacak diye entry girsem daha sonra o gün açıklanmayınca entry silip ertesi gün tekrar bugün açıklanacak desem illa günün birinde tutar.
-
Bugün açıklanır. İk bosuna fazla mesaiye kalmadi dün
-
Açıklandı
-
sonundaaaaaaaaaaaaaa beeeeeeeeeeeeee
-
arkadaşlar biraz abartıyorsunuz bence. @Sucuklu_Oralet nam kişinin burdaki herkesten çok şey bildiği aşikar. yok bildin bilemedin sus milletin hakkına giriyorsun felan gereksiz tartışmalar. işin orasında hiç değilim. ama günü cuma ettiğimize göre herhalde ikinci grubun beklendiği gibi pazar günü otele girişi biraz sarkar zannediyorum. aslında bu öğrenmesi en kolay şey. şu an hali hazırda otelde eğitim alan istanbul uzmanları resepsiyonla bile konuşsa bu öğrenilir çünkü rezervasyonlar muhakkak yapılmıştır isim isim olmasa bile genel sayı üzerinden bellidir. ama mesela teftişte atanacak arkadaşlardan aile hekimi raporu deil devlet hastanesinden heyet sağlık raporu istenir zannediyorum.diğer bankalarda öyleydi. o yüzden biraz sarkma var gibi duruyor. kimse kimseye hırslanmasın. hakkımızda hayırlısı.
-
açıklandı
-
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
BU DEFA GOOOOOL
Hayırlı olsun kardeşler.
-
nerde açıklandı abi
-
@topalsolucan gir tckn ni şifreni aynı yere
-
YİNE OLMADI BE REİS
-
Ben göremiyorum
-
abi şakamı yapıyonuz. istanbul uzman yrd ye girin duyurulardan tc no şifre yazın...
-
Gollll beeee Sneijdeeeeerrrr Harika bir golll