HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@kürşaddd Kardeşim geçmiş olsun ben daha bakamadim ama Allah daha iyisini nasip etmistir belki umarim cok daha iyisi nasip olur. Allah bahtını açık etsin. @Sneijder tebrik ederim hayırlı olsun kardesim
-
ilimde birinci idim baraj düşmese olasılık daha da artacaktı.. 7 kşi kalcak 4 kişi alınacaktı.. baraj düştü60 altı oldu giren varsa hakkım haram olsun.. sonuna kadar 60 altı girenn varsa hakkım haram olsun...hak etmediniz çünkü
-
Ricardo Quaresma arkaya doğru orta, o bölgede Cenk Tosun, Cenk yükseLdi açısı güzel BİR kafa ve GOOOOOOL.
ilimde tavan puanıyla aramda 0,4 gibi bir fark vardı 2. idim sanırım. Mülakatta resmen sen niye geldin la buraya taavrı çektiler bana zaten stresten 2 saat bile uyumadan gittim. çok şükür çok şükür.
-
Sadece sohbetti. Olmadı. Grupta da en iyiydim ama nasip değil galiba. Giden onca zamana mı yanayım, referansız girdiğim bekleyen sınavlara mı.
-
Üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım. Yeter elenmek istemiyorum artık yeter. Garabanız biz lan kimsemiz yok diye mi böyle oluyor
-
Benimki de başarısız. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Benim de olmadı.
-
Kazananları tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyorum, kazanamayanların da en içten dileklerle iş arama süreçlerinin son bulmasını diliyorum.
Bu sürecin bitmesini bekledim bu forumdan ayrılmak için birinin hakkına girdiysek helal etsin, benden yana birazcık bile hakkım olan varsa helal olsun, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkes kendine çok iyi baksın. Allaha emanet ol TYailesi.
-
@Sneijder ofsayt var bayrak havada xd xd
Hayırlı olsun. -
Çok şükür ki bizim de oldu. Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
Olmadı.şimdi tekrar nasıl derse başlanır ,nasıl motive olunur kazanan arkadaşları tebrik ederim.inşallah birgün bizimde yüzümüz güler
-
Nasıl şimdi derse başlayacağım tekrar? İlde en iyilerden biriydim. Grupta da öyle. Eksik olan ne var? Sgk'da ilk gündeyim ama şimdiden insanlar torpil derdinde. Bizim kimsemiz yok diye mi her şey? Kim hakkımı verecek ya kim kim
-
Arkadaslar saglik raporu hastane diyor yetismesi mumkun degil
-
Aynen benim de puanim cok yuksekti hem grup hem de birebir mulakatim iyiydi kimi aldilar cok merak ediyorum.. hic bir umidim kalmadi.. nasil calisicam tekrardan cok zor
-
Puanım 71. Hem iç kontrolörlük hem uzmanlık için fazlaydı. Mülakatta en az 10 alan sorusuna doğru cevap verdim. Sadece 1 yanlış cevap(karıştırdım) ve 1 bilmiyorum(alan değildi petrolle alakalı bir şey) için elendim galiba. Ya da bambaşka bir şey için elediler. Diyecek laf Yok.
-
Sadece başarısız mi yazıyor arkadaşım. Yoksa ayrı bir açıklama yapılmış mı?
-
@Secondchance Başarısız. Uzman yardımcısı mülakatını kazanamadınız.
-
BAŞARISIZ. Uzman Yardımcısı mülakatını kazanamadınız.
Grupta tek kelime etmeyen, bireysel mülakatta 3 dakikada çıkan kesin olmadı diyen arkadaşım kazanmış. Ben ise her şeyde etkindim, mantıklıca cevapladım çok güzel geçti ama olmadı. ALLAH'ım sen güç ver benim gibilerine. ALLAH'ım sen beni torpilsiz bir yere yerleştir.
-
başarısız. müfettiş yardımcısı mülakatını kazanamadınız...
askere gidiyorum.. biraz erken pes etmiş gibi olacam ama yedek subay olarak alırlarsa da kalacam..
hakkınızda hayırlısı olsun. -
Bizim yine başarısız.Hakkıyla kazananlara hayırlı olsun.