HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Arkadaşlar yedeğe ayrıldı diye bir ibare gördünüz mü yani bu alınanlardan başlamayanlar olursa diye yedek ayrılma durumu oldu mu ? Muhakkak boşluklar oluşacaktır nasıl dolduracaklar ?
-
Arşiv kayıtlı sabıka kaydı yerine edevlet çıktısı götürenlerde sorun çıkmamıştır di mi? (Geçerlidir yazıyor fakat teyit amaçlı soruyorum İstanbul tayfasına)?? @marshallgil
-
Eğitimin bittiği ilk pazartesi iş başı yapılıyor mu? İstanbul kazananlar nasıl oldu?
-
@gcoskun sıkıntı çıkmadı ik belirtmiş zaten geçerli diye sonradan neden e-devletten aldın diyecek değiller
-
@bazarov eğitimden sonra da iş başı eğitim başlıyor
-
@hurrah teşekkürler hocam.
-
Haftalardır forumu takip ediyorum.Öncelikle hakkıyla kazanan bütün arkadaşları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşların da ileriye odaklanıp pes etmemesini tavsiye ederim. Eminim bu forumu okuyan bazı yetkililer vardır. 5 kasımdan bu yana bankada çalışmak için hepimiz bir çaba sarfettik ve herkes sınavda belirli şartları taşıyarak bu noktalara geldi. 3 ayın sonunda iyi okullardan mezun olarak sınavı geçmiş, mülakatlarda elinden geleni ortaya koymuş insanlara BAŞARISIZ demek en azından vicdana sığmamaktadır. Herkes için Allah hayırlısını versin arkadaşlar.
-
hem uzmanlık hem de iç kontrollük puanım yeterliydi.
12 alan sorusuyla karşılastım . 1 soru yanıtlayamadım . cok ıyı gecen bir mülakattan bu sekilde elenmek hiç adil değil. bu cuma da gözümüze yaş düşürenlere hakkımı helal etmiyorum. allah er gec çıkarsın yediğiniz hakları. bizim sizler gibi torpilimiz de yok. hakkıyla girenlere diyecek lafımız yok. allah yollarını acık etsin. benim durumumda olanlara da diyecek tek şey" Rabbin seni unutmadı, sana darılmadı." Yaradandan başka sığınacağımız yok. -
uzman yardımcılığından elenenlere servis görevlisi teklifi yapılır mı acaba?
-
Üzülmeyin gençler bende sizin gibi elendim istanbul uzman yard. İçindi.2014 servis gorevlisi yedegi idim bide 2.gun mülakata girdim grub mülakatında catir çatır konustum.bireyselde iyiydi.Bazen iyinin ötesine gecmek lazim.anladiniz siz onu. emeginizi hak eden yer illa çıkacaktır.yolumuz acik olsun.
-
''Benim referansım yoktu, elendim.'' Kurum referans istemiyordu arkadaşlar. Bu forumu yıllar yıllar sonra okuyacak kişiler üzerinde böyle bir algı oluşturmanız doğru değil. Kaldı ki referans isteyen kurumlar için de eğer üniversiteden, bölümden bir hocanızı referans dahi gösteremiyorsanız dönüp şöyle kendinize bakmanızı istiyorum. Bunu halkbank için söylemiyorum. Hepiniz lisans mezunusunuz, referans işini okul bitmeye yakın hocalarınızla konuşabilirsiniz.
Şunu diyen çok oldu. Ona hiç soru sormadılar, bana 10 tane alan sorusu sordular.
Arkadaşlar her insanın işe alım kriterleri farklıdır. Bunun genel geçer bir kuralı yok. Hem mülakatı yapan kişi için farklıdır, hem de adayların kişisel durumları farklıdır.
''Ben 10 tane soru cevapladım işe giremedim.''
Ben çoğu işte ''hiç bir'' soruya doğru cevap veremeyip işe girenler tanıyorum.
''Ama onlar torpilli''
değil.
Sonuç açıklanma sayfasında BAŞARISIZ yazıyor diye başarısız sayılmıyorsunuz arkadaşlar. Orada ne yazarsa yazsın. Daha yaşınız genç. Çoğu kişinin ilk mülakatıydı. Şu heyecanınızı üzerinizden bir atın önce. Sonra ben nerde hata yapıyorum diye düşünün.( Hatalı da olmayabilirsiniz. Sadece uygun bulunmamış olabilirsiniz.) Kimseye de beddua etmeyin çocuk gibi kocaman insanlarsınız.
Daha çok deneyin. Kendinize güveniniz olsun. Düzgün konuşmaya çalışın.( Bu çok önemli). Bilgi birikimiz de varsa, bu olmadı başka bir iş olur.
-
@ömer33 aynı ben. Puanım yüksekti ikisine de yetiyordu bir sürü alan sordular bir tanesi hariç hepsini yanıtladım. Hatta düşünme vaktim bile Yok denecek kadar azdı. Aşırı hızlı peşpeşe sordular. Alan yetmedi petrol metrol sordular. Onları da en güncel verileriyle yanıtladım. Yazıklar olsun ne diyim
-
Benimde süreç en başından sonuna kadar gayet iyi geçmesine rağmen sonuç olumsuz oldu.Nedenini malesef bilemiyorum aynı durumda olan dostlarıma biraz moral olsun diye yazayım dedim.Yanlız değilsiniz kardeşlerim..
-
Merhaba arkadaşlar eğitim ne zaman başlıyor acaba?
-
Ordan burdan tanıdık ayarlayarak insanları araya sokmaya çalışarak bu işlere girenler çatır çatır kul hakkı yiyorlar.Gelip burada kendinizi savunmaya çalışmayın hiç çünkü komik oluyorsunuz.Ben bu sınava girmedim ancak bu üzüntüyü guyda yaşadım geçen yıl hem de yarı yarıya şans olduğu halde. 5 arkadaş girdik diğer arkadaşlarımın mülakatları kötü geçti moralli bozuktu ancak 3üde ya mv buldu araya koydu ya da kurumdan birilerine ulaştı ve bana da önceki süreçte söylediler bunu uydurmuyorum kafamdan! Halkbank da aynı durum aynı tas aynı hamam. Elenen arkadaşlar bu şekilde önünüze geçen kim varsa zaten hakkınıza girdiler bu dünya gelip geçici ahirette alacaksınız karşılığını..
-
@bazarov
kişilik envanteri testine başlamadan önce; ID yazılıyo ya kardeşim,
orda boru gibi; kişilik envanteri,mülakatlar ve referansınız ile birlikte değerlendirileceksiniz yazıyordu.
en azından teftiş de gördüğüm oydu.
uzmanlık da da eğer kişilik envanteri testi yaptılarsa size ;orda da yazması muhtemeldir.
cevabım; kurum referans istemiyordu demen üzerine.... yoksa son paragrafta haklısın. -
Arkadaşlar antalya ic kontrolorlugu kazandim ben ama kazanamasam da nie kazanamadim demezdim. Cunku gercekten mulakat gunu hem trabzon hem de antalya icin mulakata gelen cok kaliteli insanlarla karsilastim. Bu sinav hicbirimiz icin son degil ve lutfen moralimizi bozmayalim. Hepimiz icin sureç devam ediyor.
-
@bazarov herkes kendini iyi bilir(!!!) benim lafım hak yiyenlereydi. bedduanın dönüşü vardır bilirim.
Allah'a şükür farkındayız Rahman yazmadıysa kul vesile olmaz. biz yine dener yine yaparız.yaradan bizimle beraberdir. -
.........
-
Alis harikalar diyarında güzel bir kitaptır tavsiye ederim. benim 7. mülakat olacak kamu kurumlarında şu işi bi ben çözemedim.Neyse susayım sonra mülakatta sorarlar bankamızı eleştirdin mi diye ,sen yedektin ya 2 sene alıcaz dedik almadık bakalım eleştirmiş mi :)Demokrasilerde eleştiri var zannediyordum ben halbuki.1 2 3 tıp.
Mechule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
bir mülakat daha biter madman gider.
Yolunuz açık olsun.