HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Arkadaşlar eğitim ne zaman başlıyor?
-
@squardward pazartesi hocam pazar otele giriş yapılacak.
-
@Serengeti_Kanunu Odtü Boğaziçi mezunlarının bile mülakatı da iyi geçmesine rağmen elenenildiği yerde hala liyakattan söz edenler var şaka gibi uzmanlarda sayı çoktu ordakileri bilemem ama teftişte konuşupta kazanıp torpili olmayan insan denk gelmedi daha bana
-
@bazarov kardeş çok iddalı kibirli cümleler kurmuşsun konumunu merak ettim cidden yönetim kurulu başkanı ya da genel müdürü falan olman lazım bankanın böyle büyük büyük kesin cümlelerle konuşabilmen için.ayrıca düzgün konuşmaya çalışın yok bilmemne falan senin haddine mi böyle konuşmak kendince akıl veriyosun millete
-
@ömer33 naçizane ben bu soruları doğru yanıtlayıp yine de olmayanları kpss için şansı yüksek diye seçmeyebileceklerini düşünüyorum. Hani 12 soru alandan az değil. Bu demektir ki örneğin sgk denetmenlik mülakatını kazanırsınız, bu da demektir ki halkbankta kalıcı olmayabilirsiniz. Bence bu şekilde düşünülmüş olabilir.
-
Arkadaşlar biraz gec oldu. Evrak işleri derken zaman akti bugün. Benim sonucum olumlu. Kazanamayan arkadaşlar için üzgünüm. Ayni hayal kırıklığını 2 senedir yaşıyordum. Sizi gayet iyi anliyorum. Emin olun o sinavi gecen herkes, benim gözümde bir sikintilari olmadığı sürece alinmalidir.. Malesef birileri elenecek olan bir sistem var.. Rabbim bir kapi kapatir diğerini açar. Sizin için hayırlısını ancak o bilir. Gün gelir olmadığına sevinirsiniz. Canınızı hic sikmayin. Yol uzun ve taşlı. Emin olun sonu aydınlık dolu. Iyi geceler herkese..
-
sonuçlar açıklandıktan sonra başlık hayalet kasabaya döndü.
-
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardiiir
-
Merhaba arkadaşlar ben de uzman yardımcılığı mülakatını kazanmışım kazanan arkadaşları tebrik eder kazanamayanlar için daha iyilerinin olmasını dilerim süreç çok uzun biliyorum fakat sabırlar diliyorum.kendinize çok iyi bakın haklarınızı helal edin dostlar.
-
@bjk_tk hangi cümlede kibir var anlayamadım. Ben bu forumu yılar sonra okuyacak genç dimağlar ''galiba buraya girmek için torpil şart, herkes öyle yazmış'' demesinler diye yazıyorum. Örnekle sabit torpil şart değilmiş. Türkiye gerçeğini bilmiyor ayda yaşıyor muamelesi çekmekte ilginç geldi bana. Evet devlet kurumlarına yüksek miktarda referansla alım yapılıyor. Ama konumuz bu değil.
Arkadaşlar sinirlisiniz anlıyorum ve saygı duyuyorum. Ama işte 10. mülakatınızda da elenip ama benim referansım yazarsanız bu işi bilen birileri gelir, bunun öyle olmadığını anlatır. Ben bunları ezbere yazmıyorum. Sizin gibi insanlarla deneyimlerimden çıkarım yapıyorum. Hayat futbol ve 2.el arabadan ibaret değil. Şöyle bir etrafınıza bakın. kazananlara bakın.
Dügün konuşmayı öğütlemek de kibir sayılmaz. kaldı ki Türkiye'de çoğu kimse düzgün konuşma yönünden kusurludur. Bunu söylemek için 80 milyonla konuşmaya gerek yok. yanıldığımı düşüyorsanız bir kişiden 1 dk lık bir hikaye anlatmasını isteyin.
kibir şudur: Ben odtü mezunuyum havada karada bu işe girerim. E demekki girilmiyormuş,
Genç arkadaşlarım Türkiye'nin en düşük profilli üniversiteden mezun olsanız bile bir odtülüyü ekarte etme şansınız var bakın bu çok değerli bir şey.
-
Eğitimler genel müdürlükte mi otelde mi oluyor?
-
Silindi.
-
........
-
Eksileyen kim ise üstüne alınmış
-
@bazarov kardeş ben ODTÜ lü değilim sen kendince bana laf atmaya çalıştın öyle zannedip ama milleti aptal yerine koyma bir ODTÜ lüyü falan ekarte edemezsin öyle yüzde 90ı zaten tenezzül etmiyor bu işe sende bence bir aşağılık kompleksi oluşmuş besbelli ki zamanında Odtü-Boğaziçi vs olmamış seni de anlıyorum ama sen millete burdan konuşma dersleri falan vermeye çalışacağına ki muhtemelen günlük hayatında ciddiye alınmayan bir tip olduğun için burdan bu şekikde sanal karakterinle beylik laflar ediyosun bence sen kendi içinde kendini değerlendir ilk başta 80milyonun çoğu düzgün konuşmuyor diyorsun da burdaki kitlenin çoğu üniversite mezunu insanlar ve konuşmayı en az senin kadar iyi biliyolardır rahat ol.benim durumum çok kötğ değil Allaha şükür ama burda haketmesine rağmen ki büyük maddi sıkıntılar içinde olmasına rağmen 8-10 mülakattan elenen insanlar var sen gelmiş gelecektekilere kötümser olmayalım böyle değil diyosun.gelecektekilerin en başta bilmesi gereken bu ülkede torpilin olmadan bu işler çok zor şansın varsa belki girersin yüzde yüzü torpil değil elbette ama böyle gittikçe yarın öbür gün geleceklerin işi daha kolay olmayacak aksine bugünü de arar hale gelecekler.kendini ve insanları kandırmayı bırak realist ol biraz
-
Cidden çok üzgünüm, başka hiç bir sınava girmeyecektim kazansam, kimsenin sınav hakkını elinden almayacaktım, şükredecektim elimdekiyle yetinip işimde en iyisi olacaktım , kendimi bankalar güven ve itibar kurumlarıdır benim için de güven çok önemli diye hazırlıyordum ,heveslenmiştim , asla gizli işsiz olmayacaktım, olmadı. Çok üzgünüm , ömür boyu istihdam edilmek istiyordum, sözleşmede yer alan cayma tazminatını merak etmemiştim, çünkü çalışmak istiyordum , yükseleceksem de Kurum içi yükselmek hedefimdi, ne diyebilirim ki nasip değilmiş ama keşke nasibimde olsaydı, benim gibi elenenlere sabır diliyorum , çok zor.
-
@sk aynı şeyleri ben de düşündüm. mülakatta bile söyledim başka kurum vs. sınavına girmedim,çalışmak istediğim alan teftiş denetim olduğu için dedim...
sağolsun bizim yerimize; mülakatlar açıklanır açıklanmaz bi saat bile geçmeden ben vazgeçtim bu işe girmiycem diyen tipleri almışlar.. -
O degil de su bizim yol masraflarının pesine düşeceğim ben. Hiçbir bilgi yok. Mulakattan da elendik cok şükür.
-
Mülakatta, İlimde en yüksek puanı aldığımı söyleyip, bankaya girdiğinde hangi bölümde çalışmak istediğimi soran kurul, açıklanan sonuçta başarısız, kazanamadınız diyebiliyor.
Bunu sindiremiyorum. -
şimdi bir soru var aklımda: bu gitmicem diyenlerin yerine kimleri çağıracaklar ?