HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Sipsilimarpuc
teftiş mülakatını kaybedenleri muhtemelen.
teftiş mülakatına girenlerin çoğuna müfettiş yardımcılığı olmazsa uzman yardımcılığı düşünür müsünüz diye sormuşlardı. -
ama eğitim başlıyor ve 16 gün sonrada biticek. onlar için tekrar mı bir eğitim kampı yapıcaklar o işler biraz karışık ya. teftiş mülakatına giripte uzmanlık teklif edilen kimse ben teftişe mülakata girdim uzman olarak atandım diye ortaya çıkmadı. o konuda şüphelerim var.
-
Uzman yardımcılığından elenenlere illerine göre geri dönüş yapılabilir mi sizce? Mesela İzmir uzm. yrd. kazanan bir aday eğitime gelmedi veya 2 ay sonra cayma hakkını kullandı. İzmir için elenen diğer uzm. yrd. geri dönüş olabilir mi? Veya ilerki dönemde servis görevlisi teklifi gelir mi?
-
@tezene kardeşim mevzu şu;
şu an kim ne mülakatına girip kazandıysa onun eğitimini alacak..
he mesela atıyorum adam uzman yardımcılığını kazanmış, eğitime gitmiş fakat deneme süresi içinde bırakmışsa öncelik olarak müfettiş yardımcılığına teklif gönderilecek.%90 istanbul içinbildiğim kadarıyla... diğer illerde de muhtemelen o ilde mülakatı kaybedenler çağrılabilir net bilgim yok..
teftiş mülakatına girip uzmanlık teklif etmediler bize.uzmanlık düşünür müsünüz,teftiş sınavını kazanıp da mülakatta elenen donanımlı insanları kaybetmek istemiyoruz dediler sadece.
ki buna bel bağlarsak nisan sonuna kadar beklemek lazım... -
@oz.ece35 sanmam. O yedeklikle alakalı bir olay. Ama yedeklik olmadı ve olmayacağı açıklanmıştı. Tahminin eğer aday işe başlamazsa o kadro boş kalır ya da kurum içi kaydırma yapılır
-
Sabiha gökçenden hotele nasıl ulaşabilirim
-
@papatya havataş a binebilirsiniz otelin ordan geçiyormuş arkadaşım demişti
-
@sınav_mahkumu teşekkür ederim
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, Allah şimdilik uzulen arkadaşlara da 3.5yilin sonunda dün gece vicdanim tüy kadar hafif şekilde kafami yastığa nasıl rahat koyduysam aynısını tez zamanda yaşatir insallah.
-
@papatya havas ve iett E10 otelin önünden geçiyor. Otelin ismini ya da Optimum avmde ineceginizi söylerseniz en yakın yerde indirirler.
-
@Victoria teşekkür ederim
-
yenisahra metro istasyonunda insem otele cok yürür müyum?
-
@goldfishformula
Metrodan Plazalar kapısından çıkmıştım ben, çok yakın. -
@metalik teşekkür ederim.
-
Yol paraları karşılanacak denmesine ragmen hala hicbir aciklama yapilmadi. Arkadaslar bu konuda bilgi alan veya halihazirda bilgi alabilecek birisi var midir acaba? Yoksa yarın ben İK'yı arayıp bilgi alır burda paylaşırım.
-
@ekstrafiskal hocam ik'nin numarasini biliyorsaniz ben de arayabilirim.
-
Bt uzman yardımcılığını kazanan var mı acaba aramızda ?
-
İk ile görüştüm yol parasi icin bu hafta mail atacaklarmis, form dolduracakmisiz. Bu hafta mail gelir degil mi diye tekrarladim evet evet dedi kadin.
-
HAKKİYLA kazanan herkesi tebrik ediyorum..
İlimde birinci İdim diyen arkadaşlara da sesleniyorum ben ilimde tek kazanandim sonuç koskocaman bı BAŞARISIZ...
Kurumsal bir yerden bunu beklemezdim açıkcasi o sebeple üzüldüm. Egerki ben yeterli değilsem ve o sebeple başarısızsam tmm ama eğerki hakkım yenildiyse her iki cihanda da hakkımı asla helal etmem. -
@Feride123 ben BT uzman yardımcılığı Türkiye geneli sınav birincisiyim. Sonuç BAŞARISIZ