HAKKİYLA kazanan herkesi tebrik ediyorum..
İlimde birinci İdim diyen arkadaşlara da sesleniyorum ben ilimde tek kazanandim sonuç koskocaman bı BAŞARISIZ...
Kurumsal bir yerden bunu beklemezdim açıkcasi o sebeple üzüldüm. Egerki ben yeterli değilsem ve o sebeple başarısızsam tmm ama eğerki hakkım yenildiyse her iki cihanda da hakkımı asla helal etmem.
Feride123 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
arkadaşlar sizce kaç puanla kapatır?
-
@miss-smith şimdi sistem farklı değilmi.??
eskiden illere göre yapıyordun şimdi puana göre değilmi, yani alınacak kişi sayısının kpss puanına göre 5 katı kadarı sınava girmeyecekmi
Feride123 tarafından gönderilen son iletiler
-
@Priss o soruyu soran bendim arkadaşım hislerime tercüman olduğun için teşekkürler mevzu uzamasın diye pek cevap vermek istemedim.
-
@miss-smith o zaman iş başka ben yeni sistem geldi diye bildiğim için sordum.
-
@miss-smith şimdi sistem farklı değilmi.??
eskiden illere göre yapıyordun şimdi puana göre değilmi, yani alınacak kişi sayısının kpss puanına göre 5 katı kadarı sınava girmeyecekmi -
arkadaşlar sizce kaç puanla kapatır?
-
@luck evet ama mail adresimde herhangi bir şey yok
-
RE: SYDV ilanları Hakkında
@sofuoglu evet hocam haklısınız benim puanım kritik bir puan olunca endiseli olduğum için sormak istedim
-
HAKKİYLA kazanan herkesi tebrik ediyorum..
İlimde birinci İdim diyen arkadaşlara da sesleniyorum ben ilimde tek kazanandim sonuç koskocaman bı BAŞARISIZ...
Kurumsal bir yerden bunu beklemezdim açıkcasi o sebeple üzüldüm. Egerki ben yeterli değilsem ve o sebeple başarısızsam tmm ama eğerki hakkım yenildiyse her iki cihanda da hakkımı asla helal etmem.