HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Secondchance hahahah 404 not found
-
................
-
25 müfettiş yardımcısı aldılar. benim tahminim; idari hakimlik vs açıklanınca bu 25ten 5 6 tanesi ayrılacak şu 2 aylık deneme sonrası.
banka yerlerine alım yapıyo mu? yapıyosa kurum içinden birilerini mi teftişe kaydırır, yoksa elenenlerden mi alır acaba :(( -
Arkadaşlar bugün eğitimde açıkladılar. Uzm.yard.Mülakatindan elenenlere Servis Gorevlisi unvanı ile teklif yapilacak. Rakam 500 kişi.. Değerlendirmek isteyenlere hayırlı olsun.
-
Direkt uzman yardimciligi mulakatindan elenenler mi cagrilir? Mulakat puani yetip bi alanda baraja takilanlar da cagrilabilir mi
-
@summer söylenen bu hocam.
-
@Sneijder Tamam tesekkur ederim
-
Peki müfettişlik ve iç kontrolden elenenlere de sorarlar mı sizce?
-
arkadaşlar öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim kendi adıma, ben de uzman yardımcılığından elendim umarım hakkımızda hayırlısı olur . peki şu an servis görevlilerinin ne kadar maaş aldığını bilen var mı internette baktım ama herkes başka bir şey diyor ortama1800 gibi
-
Benim şahsi düşüncem tekrar sınava çıkarlar. 70 tl az para değil bunu göz önünde tutarlar diye düşünüyorum. diğer yandan puanı yüksek olup barajlara takılan kişi sayısı çok ve hepsi servis görevliliği sınavını bekleyen insanlar bunlarıda düşünürler herhalde...
-
Arkadaşlar mülakattan elendikten sonra başka sınavlarına girebiliyo muyuz halkbankın?
-
@burcudml Hayır giremiyoruz malesef, umarım dedikleri gibi mülakattan elenenleri çağırırlar.
-
@burcudml son açılan ilanda öyle bir ibare yer almıyor.
-
2014 te servis gör. en az 75 bin kişi başvurdu.75.000 x75 tl =5.625.000 ortada güzel bi para var
Bİ sınav maliyeti ne kadar arkadaş ?
Bu işssizlık ve ilansızlıkta pek düşünürler mi bizi pek sanmam.Yani iş tamamen duygusal bu sene en az 130 bin başvurur hesabı siz yapın.
-
Ali Fuat Taşkesenlioğlu bugün yaptığı açıklamada 2017'nin ilk çeyreği sonuna kadar 1000 kişinin iş başı yapacağını söyledi. Bu ifade çok ciddi ve demektirki mart sonuna kadar 500 kişi daha iş başı yapacak. Bu durumda yeni bir sınav+mülakat yapılması zaten mümkün olmaz. Son sınav değerlendirilecektir.
-
İnşallah dediğin gibi olur ama burası survivor burda hava her an değişebilir
-
Sınav yok arkadaşlar uzman-müf yard mülakatından elenenler için servis görevlisi teklifi gelecek, genel müdürün ifade ettiği ilk çeyreğin sonu mart ayını gösteriyor eğitimi bitenlerin iş başını yani
-
Müfettişlikten elenenlerin değerlendirilmesi söz konusu mu peki? Sonuçta aldığımız puanlar ortada. Yoksa o işe yaramazlar kendi başlarının çaresine baksınlar nasılsa Vakıfbank Teftişi kazanırlar falan diye mi düşünüyolar.
-
@hacettepeiktisat teke tekte; çoğumuza uzman yardımcılığı düşünür müsünüz dediler aga.ya da bi kaç kişiye mali analiz...
sınavdan 75 80 alıp mülakatta elenen adama servis görevlisi teklif etmezler. uzman yardımcılığı teklif edecekler. istanbul uzmanlık için düşünürsek;muhtemelen nisan 10'dan sonra teklifler gelir.. -
Halkbankin bir sube mudurunden aldığım bilgilere göre bankalar kur artışından dolayi zor durumdalar. Bu sene 6-7 tane banka batabilir, içlerinden biri devlet bankasi dedi ama isim vermedi. Bu şartlarda 1000 kişinin istihdamı cok radikal bir karar.