HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@metalik sıkıntı yok o zaman.. anlamışız birbirimizi
-
@metalik saygı duymam için önce saygı duyman lazım elenenlere.. hem saygı duymak da zorunda değilim..tek zorunda olduğum saygı göstermek..fiilde o şekilde davranmak..neyse hesap bir gün döner.. iş hayatı da var bunun o zaman anlarsın beni.. liyakat sahibi olmayan biri senden düşük ortalamaya rağmen seni geçerse o zaman anlarsın.. önce barajı 60 derler sonra da başaran çok az oldu 50 olsun diyip o da geçrse seni o zaman.. kürşad reis haklıymış.. dinlemedik dersin
-
@kürşaddd
Şu düşüncenin tam olarak hangi noktasını şaka gibi buluyorsun?'Barajın 50'ye düşmesi benim için de dezavantajdı çünkü rakiplerim arttı, iyi bir okuldan mezunum, grup da bireysel de iyi geçti. Ama asla muhtemelen oldu diyecek kadar iddialı olmadım. Beni nasıl almazlar diyenlere bu özgüven nereden geliyor?'
-
mesela; bazı arkadaşların baraj 60dı. nasıl düşürdüler demesi hukuki olarak yanlış ama etik açıdan doğru bi yaklaşım.
eğer barajı geçen kişi sayısı alınacak kişi sayısının iki katıysa mülakat için yeterli.. 2sinden birini seçersin.. olur biter..
ama sınav açılış ilanında şartları taşıyamayıp; sırf mülakatı 4 katına çıkarmak için böyle bi hamle yapıp; 60- puan alan kişilerin işe girmesi; yine hukuki açıdan doğru fakat etik anlamında sıkıntı... -
@metalik mülakatta sorulan 20 alan sorusunun 18'i doğru. Bu yüzden kazanmayı beklemek hakkım. Kusura bakma. O zaman havadan sudan konuşup öyle eleselerdi. Yoksa banka bilgisiz cahiller mi arıyordu ben mi yanlış yaptım? Tüm sorulara yanlış cevap mı verseydim?
-
@piretorbası yüzde yüz haklısın dostum.. en baştan 50 desin canımı yesin.. üzülürm yiine de en azından napalım sıralamam çok iyi ama olmadu yapacak bi şey yok derim geçerim yine üzülsem de.. kısmet ya.. ne diyelim..
-
20'de 18 yapacak bilgi birikimim olsaydı banka uzmanlık sınavına girmezdim ben, ha siz girmeyin demiyorum ama komisyona işi bırakacağı beklentisi oluşturanların alınmama ihtimalinin yüksek olduğunun farkında değil misiniz gerçekten? Bazı şeylerin sebebi var. Suçlu aramayın diyorum bu kadar. Evet, sen başka bir kuruma yönelik gelecek vaadettiğin için elenmiş olabilirsin, yani bunun sebebi bir başkası olmayabilir. Tamamen seninle alakalı bir sebep olabilir. Neden hep bir başkası hakkınızı gaspetmiş gibi konuşuyorsunuz? İlla suçlu bir başkası olmak zorunda mı?
Benim Zaten onaylamadığım argümanlarla bana geliyorsunuz. Ne 50'ye düşmesi ne de liyakata önem verilmemesi benim savunduğum onayladığım şeyler değil.
Sizlerle iletişim kurmak çok zor arkadaşlar. Ben kazananı da kazanamayanı da anlıyorum. Ama siz çok taraflı bakıyorsunuz.
İyi geceler. -
Ben normal olarak bildiğim kadarıyla sorulanları cevapladım. Doğru cevap vermek başka kuruma gitmek anlamına gelmiyor. Yanlış cevaplasak bu sefer bir halt bilmiyorsun diye elenirdim.
-
......................
-
@metalik aga mesela ben;
sadece teftiş ve denetim sektörlerinde iş başvurusu yaptığımı, sadece iş bulmak için iş aramaktansa belli bi noktaya odaklanılması gerektiğini söylemiştim teke tekte..
sonuç; elendim.. olabilir bu.. illaki birileri elenecek
ama daha eğitime başlamadan yaa ben gitmiycem eğ
itime diyen adam girdiyse bu maalesef üzücübu arada bırak 20de18i o 20 sorunun 20sini bilip üzerine ekleme yapacak adam dahi uzmanlık sınavına girerdi şahsi düşüncem.maalesef insanlar artık idealist bi şekilde meslek seçemiyo şartlardan ötürü.artık hemen hemen çoğu insanın derdi ille de şu işe gireyim değil.. bi işe gireyim yeter artık moduna dönmüş..
çünkü kardeşim üni. mezunlarında işsizlik oranı yüzde 1 3 5 10 değil.... -
Bu alımlar arasında Bt uzman yardımcısı da olabilir mi? Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
-
@asdasd onla alakası yok hocam onceden rezervasyonla alakalı %80 ve üstü erken rezervasyon yaptı tahminim.4 katı mülakata çağırırsan,barajı düşürürsen vs vs Grub mülaktında sunduğum fikirleri acar kozmetik hayata geçiriyor.Grubta elemanları çok güzel duman ettim,görüşleri destekleyemediler bile.5 kişide bana katıldı vs vs Bireyselde ortada,Tek kelime eden pasif kalan bi arkadaş vardı,genel müd.şu anda kebab yiyor.
Neyse susalım.Zamanında fetö yedi kadroları şiimdi de inş başkaları yemez.
-
Dostlar merhabalar, dünden beri bahsi geçen elenenlere servis görevlisi teklif edilmesi hususu üzerine ortaya çıkan bu olasılık neticesinde bu servis görevlisi pozisyonu ve uzman yardımcılığı arasındaki farkları( sosyal haklar, kariyer yolu, spesifik bir işte uzmanlaşma vb.) bilip bizimle paylaşabilecek güzel dostlar var mıdır aceb? Sonuçta beklentilerin altında bir iş ise teklif geldiği zaman reddedip en azından mutsuz olup kaçmaya çalışacağımız bir işe hiç başlamamak ve bu vesileyle isteyip ya da ihtiyacı olan arkadaşlarımızın hakkına girmemek isteriz pek tabi. Rica etsem bilen arkadaşlar bu konuyla ilgili açıklamalar yaparsa çok makbule geçer. Açıkcası uzman yardımcısı olmayıp, servis görevlisi olan birisi ne kaybetmiş olur bunu bilmek isterim kendi adıma. Kusura bakmayın, internette araştırdım ama eski, kalıp, yararsız bir ton bilgi var başlığı meşgul etmemin sebebi budur.
-
ben uzman yardımcılığı mülakatından elendim servis görevlisine razıyım
-
bir gerçek var ki şu günlerde hilton otelde bizlere eğitime gelen bazı daire baskanları bu yazdıklarınızı okuyor ve eğitimlerde de bunu bizlere söylüyor.
-
@goldfishformula cok guzel okusunlar onlara grup mulakatinin yada sinav puaninin onemsiz olup neden yaptiklarini o kadar parayi bosa harcadiklarini, liyakata 5 dakikalik bir konusmadan nasil vardiklarini hep sormak istemisimdir .
-
@maldırık uzman yrd eğitimlerde söylenen kariyer mesleği olarak, servis görevlisi de idari meslek olarak anlatılmaktadır. uzman yrd olarak yükselme servis görevlisine nazaran daha kısa sürede gerçekleşir vs denildi.
-
@voshue kısa vadede her 100 kişiden 85inin devam edeceğini düşünerek hareket ettiklerini bugün söylediler. burayagelenlerin hepsi ayrı düşüncede ve yapıda insanlar. daha ilkhafta bitmeden ayrılmayı düşünenler, kendini gizleyenler kafası karışıklar var.
-
@goldfishformula uzman yardımcısı olup gışede çalışan tanıdığım da var sıkıntı yok.. servs gorevlısne de zamanla o sınav hakları oluyor bunu kolay kolay yaptıysam onu da yaparım.. kardeş bu dığer elenenlerı alma ıle ılgılı duyumunuz nedır
-
Servis gorevlisi alımında sadece eleneler mi davet edilir , sehrin taban puanını gecmis ancak bi alanda barajı gecememis olanlara da donüs yapilabilir mi acaba .bu konuda bi fikriniz var mı?