HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@goldfishformula doğrudur ama çalışan tanıdğm var duyduğum da oldu çalışandan.. ondan dedm ben.. ınş gışeye koymazlar.. yolunuz açık olur sıkıntı etmem kazanamadım dıye.. sadece bana arkadaşım da demıştı ondan dedm.. orada da çalşrsn belkı çok beklntı yapma dıye.. ben sıralmada olup fark attım çoğuna ondan kızdım elenmeme.. hatta şöyle br şey de var mülakatım falan süperdı.. neyse skntı yok.. hayat devam edıyor.. puanım yuksek.. belkı servse de gıtmem..artık kendmı guçlu hıssedyrm.. guy mal hızmetler vergı ve deftarlık hepsne yeter puanım ve dencm..
-
@madamsmith. aynı fikirdeyim madam Uzmanlık teklife olur puanım yüksekti ilimde,servise işssiz kalırım daha fazla çalışır kpssden yüksek alırım
-
ben gişeye razıyım kpssyede bir daha girmem yaş 29 hala ders çalışıyorum uzman yrd mülakatından elendim işsizlik canıma tak ettirdi
-
Bt uzman yardımcılığı eğitiminde olan arkadaşlar var mı aramızda ? Tekrar bir alım olucak mı bt uzman yardımcılığı için söylenen bir şeyler var mı?
-
ik da egitim de birsey bilmiyo veya soylemiyorlar ozellikle
-
gişe icin ise girip bi yandan da guy a çalışsak olmaz mı ? Süreç çok mu zorlar bizi
-
ben guy da istemiyorum servis görevlisi benim için yeterli
-
Arkadaşlar bu servis görevliliği teklifi yapılacağı kesin mi onaylandı mı yani ? Yoksa sadece bir beklenti mi
-
@Keynes-dede genel müdür açıklama yaptı.
-
Benim tahminim servis görevlileri mart başında iş başı yapcak şeklinde.
-
@Keynes-dede beklenti gibi.Hiç kimse net konuşmuyorHerkes varsayım üzerinden gidiyor gelirse görücez bakalım.Banka zaten dışardan sınavsız personelde alabilir illa bizi alacak diye de bişe yok açıkcası
-
@1071 almazsa adam zaten.. bazılarına neden soruyorsun servis görevlisi çalşr msn diye işsizlkten kırılıyor insan herkese sor o zaman.. bir de yok çalılşmam diyip alınmama nedeni olsaydı insanlar sonra uzman yardımclğndan elense keşke deseydm öyle derlerdi.. neyse bence net olmaları lazımdı.. belirsiz belirsiz davranmalar alacaksan ilana koy 300 tane ya da 500 tane de servis görevlisi alcam diye herkes ona göre davransın..
-
@kürşaddd acayip bi süreç lost dizisinden daha gizemli anlamış değilim hacı bende işssizim
-
@1071 benim anlamadığım arkadaşım da gişede olabilirsn dedi uzmanlğı kazansan da çok beklentye girme burada var bı tane arakdaşım öyle dedi senelerdir dedi.. neyse şimdi bu forumda da hep öyle dediler.. koyuyorlar bak diye bana sormadılar ama neyse gişeden de başlatsa mecbr paramıza bakalım dedik düşmedik de.. oraya gidiyoruz mülakatt iyi sonra başarısız.. sonra başarısz dediğin adamı çağır anlamıyorum ya
-
aynen gişe de olan uzman yard var ama maaşı daha yüksek mesele o ,valla herşey olabilir teklif gelmeyede bilir beklentiyi düşük tutmak lazım hacı
-
----------------------Alıntı-------------------------
2016 Kasım ayında düzenlenen işe giriş sınavlarının ardından mülakatlarda başarı sağlayan 500 uzman yardımcısının iş başı yaptığı Halkbank’ta, diğer pozisyonlar için de sınavda başarılı olanlar ilk çeyrek sonuna kadar görevlerine başlayacak.
---------------------Alıntı-------------------------
Hala nasıl sınavla mı alacak diyorsunuz ben anlamıyorum ki okuduğunuzu da mı anlayamıyorsunuz? Yardımcı olayım;
Adam diyor ki mülakatta başarı sağlayanlar görevine başladı, sınavda başarılı olanlar da ilk çeyreğin sonunda başlayacak.Hangi sınav? 5 Kasımda yapılan sınav, evet. Mülakatta başarılı olanlar/ sınavda başarılı olanlar ayrımı ne demek anlayamıyor musunuz? Buradan yeni sınavda başarılı olacaklar anlamını çıkarıyorsanız bu "umut" sizin hayatınızı karartır. Yok para kazanmak için sınav açacak falan diye komplo teorisi kasanlar var, sınav için 489294 kişiyi davet edip de sonunda 5 kişiyi mülakata çağıran bankalarla karıştırıyorlar sanırım.
Bir de baraja takılanları, İngilizceden baraja takılanları çağırırlar mı gibi fantastik ümitler var ki Allah akıl fikir versin.
-
iyi de hacı hangi adam demiş yukarıda gold fish mi ne sormuş bizzat net bişe demiyorlar dedi.sen nerden aldın bunu
-
@1071 ben gazetede de okdum bugn alacaklar da.. net bilgi ne acaba servis mi aynı il mi onları düşündüm sadece.. bi yandan da garanti diyp bırakmıyorm guy göç hazırlancam bana istemediğim il dayatırsa gitmem diyorum yine ben
-
5 kasımdaki sınavı kazanan istanbul dışı uzman yardımcıları ve ic kontrol yrd 20 subatta göreve başlıyor. istanbul uzman yardımcıları gectigimiz pazartesi basladı bile.
-
sadece servis görevlisi alınacak gibi belki denk gelirse gelmeyenler için tek tük teklif verebilirler ama zor. gm açıklaması mülakatta başarısız olan 500 kişi daha alınıp sayı 1000e tamamlanacak mart sonuna kadar. ama uzman yrd için servis teklifi gelir heralde müfettiş yrd elenenler için servis gelmez