HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Mülakatlarda başarı sağlayan way bee.
valla hocam 1000 nasıl tamamlayacak ben onu merak ediyorum teklif herkese mi gelecek kafamı kurcalayan soru bu.Dışardan da sınavsız alabilir oyle de bi durum var -
@1071 onu bilmiyorum dostum inş bizi değerlendirirler gençleştirme çabası içindeyiz diyor bakalım hayırlısı. dışarıdan alış kulağa çok kötü geliyor
-
@lll servis görevlsii için oyle demişti bi çalışan bana bende onun yalancısıyım.:)
-
ARkadaşlar bu konuda net bilgi sahibi olanımız mevcut mu acaba bu teklifler ne zaman gelir acaba ?
-
@serza valla sucuklu oralet var bu konularda bilgi sahibi uzman yrd elenenler için teklif gelicek Nisanda diyor onun bi bildiği vardır. Herkese gelmesede puan sırasına göre çağırırlar heralde her ilde kaç kişi kabul eder bilemem
-
Hocam Nisa'n geç olmaz mı genel müdür mart sonuna kadar süreç bitecek demiş galiba bence referanduma yetiştirecekler gibi
-
Gerçi bende şans Yok beni çağarmazlar ama genede fakirin ekmeği umut işte
-
İnsallah cok yakin surecte aldiklari elemanlar baska yerlere gecis yaparlar . Sirf kendi sehrini yazdi diye iste kalici olacaklarini saniyolarsa yaniliyorlar ben farkli bir ili yazdim puan siralamam 2. İdi grup mulakatinda liyakat sahibi oldugumu gosterdigimi dunusuyorum zira grup arkadaslarim benim sunum yapmami istedi bireyselde de butun ic kontrolorlere sorulan ekonomiyi anlat gibi bir soru geldi guzlce anlattim sonuc ise yerime grup mulakatinda iki kelime etmeyen adamlari almislar liyakat 0 . Elendigim mulakatlar oldu ama bu kadar iyi baslayip sonunu getiremeyen baska bir kurum goremedim onemsiz ise yaptiginiz kisilik envanteri , grup mulakati ve sinav gibi uygulamalar yapmazsiniz . İnsallah ik okur bunlari .
-
Hocam benim ev genel müdürlüğe 5 km ama elendim
-
@voshue katılıyorum şimdi düşünüyorumda kendimi paraladım grub mulakatında bireyselde de keşke hiç konuşmasaydım fikirde beyan etmesydim belki kazanırdım
-
Valla sucuklu abinin yalancısıyım Nisan dedi bugün sitede açıklaması var gm ama mart sonu kısmı kalkmış en kısa süreye çevirmişler. Dışarıdan almazlar heralde gençlere istihdam sağlayacağız sınav açtık vs demiş haber sitelerine çıktı bence mülakattan elenenler çağrılır. Şans kime Güler bilmem ama kabul etmeyenler de olur şansımız var yani
-
@lll peki sizce sadece elenenler mi çağrılır yoksa puanı seçtiği ile yetmeyip listeye giremeyen ama belli bir puanın üzerinde olanlar da çağrılabilir mi
-
@Dikotomi uzmanlık mulakattan elenenler hacı tabi eelenen herkese mi belli değil.
-
Mülakatlardan elenen ortalama 1000 kişiden 500 kişiye yüksek puan esasına göre kendi illeri için teklif yapılacak diye düşünüyorum. Kabul etmeyenler oldukça teklifler aşağı doğru kayar diye düşünüyorum. Mart başı teklif olur oryantasyon neticesinde mart sonuna doğru iş başı yapılır diye düşünüyorum. İşte bunlar hep düşünce:)
-
@voshue aynen dostum bi arkadaşım kazandı kendi ilinde ne oldu guy peşine düştü yok istifa edersem ne olur diyor. Ağzına bi tane vurasım geliyor. Üf pazarlama mı diyor. Biz hadi gişeden başlasak da bi iki ay sabrederiz dedik. Pazarlamaya koyarlar dedik.. Şimdi arkadaş da benim gibi sınavları deneyecek ağlıyor şükür yok. Ben olsam atmıştım sınavı. Kendi ili diye kalacak sanki aynen. Ne olacak ya ailem hasta olsa bile zırt pırt izin mi alacaktım. İstediğim il dedim zaten genel müdürlükten de duyduk öncelikmiş. Saçma. İnş o arkadaşım çıkar da sonra seni servise alalım dersiniz. Neden utanmadan servis al yine uzmanlığa. Gişeden başlat. Şimdi onları görünce nasıl biz mutlu olacağız. Ben ailemi yanıma getirecektim. Ya o zaman ili kısıtla ik. Öncelikse ziraat gibi söyle. Az delikanlı olalım. Çok kızgınım size. Liyakat sıfır.
-
73.3 puanımla elendim Bakalım teklif kime gelecek bana gelmezse yazarım buraya arkadaşlar
-
66.4 bakalım
-
@Zach ilk gün mü mülakata gittin hocam ?
-
@Zach bende 72 ile elendim. Kim kazandı bu sınavı vay anasını
-
@gökalp mülakatları puan sıralamasına göre mi yaptılar acaba bende 2.gün girdim