HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Az önce İK'yı aradım. Bilet iadeleriyle alakalı 2 3 haftalık bir süre var beklemeyin dedi. İşe alım süreci devam ediyor. Elenen arkadaşlara gişe teklifleri gönderilecek dendi. Haberiniz olsun ümitsiz olmayın.
-
@Çevreci uzmanlıktan elenen herkese mi hocam ?
-
@Çevreci oo net dendi yani mülakattan elenenlere gelecek. Şansımız Güler bu sefer inş ben de 62,5 puan almıştım sınavdan mülakattan elenmiştim
-
@Çevreci merhaba ,
Ne zaman çagırcaklar yada bılgılendırme yapılacakmıs onun ıle ılgılı bısey soyledıler mi? -
@squardward Hayır arkadaşlar, başka bir şey sormadım onlarda söylemedi. Söyledikleri şey sadece şu;
işe alım süreci devam ediyor. İşe alım süreci bittikten sonra uçak paraları geri ödemesi için mail atılacak dendi. Mülakatı kazanamayanlar için gişe vs. teklifleri yapılacak dendi. -
@Çevreci tekliflerin bize yapılacağı kesinleşti en azından hiç yoktan iyidir. Eğitim süreci bitmek üzere elenenlere teklif süreci başlar bi an önce inş
-
ben kabul ediyorum ne olur bana da teklif edin
-
Halkbank sitesinde sınav sonucuna belki bir şey değişmiştir diye sürekli girip bakan bir ben miyim yoksa bunu sık sık yapan arkadaşlar var mı merak ettim
-
@yosulusne iki aydır bu forum ve Halkbank resmî sitede yaşıyorum, başarısız yazısı kalkmış - konmuş inş iyiye işarettir Halkbank bize de bi imkan oluşturur inş istihdam seferberliğinde
-
@lll o çizgi işareti sadece istanbul mülakatından elenenlerde galiba. Bende yok çizgi hala başarısız yazıyor.
-
@oz.ece35 olabilir bilmiyodum
-
@lll Bizi almayıpta kimi alacaklar bu saatten sonra dediğin gibi o çizginin başarılıya dönüşme ihtimaline tutunuyorum. Ve umutla bekliyorum
-
Arkadaşlar mülakattan elendiğim günden beri bu teklifi bekleyenlerdenim, mülakat sonucu başarısız yazısı kalktığı an servis görevlisi teklifi kesinleşmişti. Ik nın bu ay sonuna kadar teklifleri göndereceğini düşünüyorum umarım ihtiyacı olanlar çağrılır sonuçta yazılı sınavı kazandık ve aylardır bu sürece tutunduk inşallah hakkımızı alırız...
-
@keyness teklif geleceği evet büyük ihtimal ama sonuç sayfasındaki değişikliğin bununla ilgisi yok yanlış algı oluşturmayalım. İkinci kısım mülakat sonuçları açıklanınca istanbuldan başarısız olanların sonuç sayfalarında başarısız yazısı kalkmış sadece.
-
Mülakata gidiş dönüş biletleri ne zaman karşılanacak acaba, bilgisi olan var mı?
-
@yosulusne benden başka manyak var mı diyodum bendede çizgi hala
-
acaba Mail mi atarlar yoksa ararlar mı
-
@serza bence ararlar, şu ana kadar maille bir süreç işlemedi.
-
Valla iştede telefon kullanmak yasak Nası olcak bilmiyorum.gerçi keşke arasalarda tek sorunum o olsa
-
Süreç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar , yani tarihler hakkında İK ile görüşen ?