HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Ben de onu merak ediyorum. Tercih ettiğim il olursa seve seve giderim ama yine bi dayatma olursa başka il şuna gel derlerse ayıp ederler. Biraz daha açık olmaları lazım
-
Arkadaşlar bence servis görevlisi sınavı olacak
-
Bence servis görevlisi sınavı açılcak
-
@tobixtax45 He açılır kardeşim bekle açılır
-
@tobixtax45 valla bu sene açılır mı bilmem ama mart Nisan dönemi için alımı 1000'e tamamlayacağız dedi gm ve ekstra 500ü sınavda başarılı olan adaylardan alacağız dedi
-
@Zach Sen cok bekle kardeş mulakattan elenenleri alacaklarmış sınav açmak yerine... Günümüz koşullarını bir düşün bakalım şu günlerde banka büyük bir ilanla sınav mı açar yoksa elenenleri mi alır?
-
Arkadaş sucukluyla tanışmadı daha herhalde formda yeni hahaah
-
Uzmanlığı geçtik 40 bin kişinin içinden çıktık servis sınavından korkacak değiliz kardeş ama açılmazsa sen üzülme:)
-
Sucuklu ne salladıysa tuttu bunda da vardır bi sallaması tutacak inş.
-
@gökalp her şey kısmet kardeş mulakattan elenenleri alacaklarsa kamuoyuna açıklanması çok mantıksız...Şu günlerde sınav açılması ilan verilmesi beklenen ve umulan bir şey ki açılacak sınava 80-100 bin bir katılım bekleniyor.
-
Gm sınavda başarılı olanları alcaz demiş .yeniden sınav bekleyen arkadaşlar çok fazla ümitkar olmayın derim.
-
@tobixtax45 sıkıntı yok sınav açılsın seve seve gireriz. Mülakattan elenenler alınacak derken hayali birşey söylemiyoruz eğitimde olan arkadaşlardan, insan kaynaklarından, daire başkanlarından gelen duyumları konuşuyoruz. Bekleyelim görelim.
-
Hayırlısı olsun arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum burayı fikrimi soylemek istedim sadece
-
@tobixtax45 sınav ekstra gelir mi bilmem ama bizden 500 kişi alınacak ilave 1000e tamamlanacak gm böyle açıkladı kamuoyuna ayrıca çevreci nickli arkadaş ik yı aramış elenenlere teklif gelecekmiş söylemişler. Biz de gerginiz işsiziz ve olumsuz yorum görmek istemiyoruz
-
herkes işssizlikten gergin kardeş sende bodoslama dalınca haklı millet tepkilerde.Söylemler kuvvetli gibi hee yarın ne olur bilinmez o ayrı ama 60 da 50 55 ıngızce yapan adama servis sınavı koymaz alanı hiç söylemiyorum. Teklif gelirse sırf çevre baskısı + parasızlıktan kabul ederim yoksa yoluma devam ederim.
-
daha karpuuuz keseceydik nere gettin hııahahah
-
Sınav koyulsa işe başlama süresi en az 6 ay. Bu kadar bol vakitleri var mı o şüpheli
-
Bide sınav koysunlar abi hayatımız şamar oğlanına döndü zaten şaşırmam
-
Bi hareket olsa şu sıralar fena olmaz en azından teklifler başlasa hemen iş başı yapılmasada olur
-
@lll sana katılıyorum dediğin gibi en azından arasalarda hemen almasalarda olur bi ferahlarız. Uzman yardımcılığı alımındaki hız olsa fena olmaz