HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@yosulusne sucuklu oralet dönsün o iyice aydınlatır bizi
-
@lll Demi ortada Guy ilanı falanda yok tam ihtiyacımız olduğu zamanda bir telefon ne güzel olur be
-
Bu ara beni Halk Yatırımdan arayıp duruyolar. Halkbankı her duyuşumda heyecanlanıyorum ama yatırımlarımı nasıl değerlendirdiğimi soruyorlar. İşe almadığınız için yatırım yapamıyorum ki gazoz kapağıylamı yapcam yatırımı ben bilemedim ki
-
İşsizlik çok arttı genç işsizlikte öyle. Ülkem için üzücü bir seferberlik başladı ama hep işçiler, öğretmenler, sağlıkçılar için bizim gibi iibf mezunları için de bi çaba gerek. Mülakattan elenmemiz bu dönemde olduğu için çok üzücü oldu ve gelecek yeni bi teklif için hepimiz sabırsız bekliyoruz. Umarım Halkbank bu imkanı sunar yoksa kadro falan daha çok bekleriz biz
-
Gelin gençler gelin de size devredelim biraz şu işleri
-
Yok mu ses seda kıpırtı felan
-
İhtiyacımız var bu habere
-
ya otelde bugün biseyler konusuyolardı. maaşlar yatmaya başlamış ve 2 grup daha ilerki zamanlarda eğitime alınacak diye anlatıyolardı. bilmem ne derece doğru.
-
@fikifiki-yapıyom İnş çünkü bu hafta bitiyor eğitimler
-
ama benim adım elvan dalton
ikinci adresim kozyatağı hilton
gelir de mulakatı geçerim ama
maaşlar yatmadı daha peeh hamugaaçın beyler arayı salıyom dobrayı varooooo.....
ya alacaklar bence de illa alcaklar halkbanktan bile 15temmuz sonrası çok kisi atılmıs diyolar ama ağırda alıyolar.
-
@fikifiki-yapıyom 2 grup daha derken servis görevlisi adaylarından oluşacak grubu mu kastediyorsunuz hocam? Bundan önceki servis görevlisi eğitimleri yaklaşık 1 hafta sürmüş ve Antalya'da yapılmış o açıdan merak ettim?
-
biz üc arkadaş " daha 2 grup var" lafını duyduk ama ne derece dogru bilemiyorum.
ya boyle elenenleri cagrma dye bsey varmi? normalde hic duymadim. madem caarcan niye eliyon neye göre eliyon oyuncak mi la bu
-
fiki fokodan al haberi ne bilek gardaşş bizde anlam veremiyoruz :)) bir sor sen ,sen şiki şiki fiki fikisin hahhaha
-
@2099 yoh la fakir tospağa ne bilem ben attım amk lan şaka yaptım bi poh yoh bekleyin bakam daha ikide çay için taam mı efferin.. adamlar biton uzman mufettis aldi götuboklu servis görevlisine mi alam bunları diyecek hade bakam size burdan ekmek yok kendinizi kurup kurup duruyonuz zati... adam eledigi adami ne alsin aq
-
tipik angara bebesi o bile ...geçiyor hhaah way arkadas...
-
Arkadaslar halkbankin mart sonuna kadar sinav ve mulakat surecini gerceklestiremeyip elenenleri arayacaklari aşikar.Size sorum ben 63 puanla tum barajlari gectim fakat antalyayi tercih ettigim icin mulakata hak kazanamadim.Sizce bana dönüş olur mu? Yoksa mülakattan elenenlere mi dönecekler sadece?
-
Gecen yil bir arkadasim ise basladi halkbankta.Aslinda yapilan sinavda ingilizce barajini gecememis ve mulakata hak kazanamamisti.Mufettislik sinavina girmisti ve uzman yardimciligi icin yaklasik 9 ay sonra donus oldu.Arkadasim sasirdi kaldi hic beklemiyordu hemen mulakata cagirdilar suan uzman yrd.olarak calisiyor.Buna şahit olmasam sadece mulakattan elenenleri cagiriyorlar diyecegim ama gozumuzun onunde ingilizce barajini gecememesine ragmen ise basladi arkadas
-
@duranvarlık hocam servis görevlisi alacakları için uzman yrd elenenleri çağırmaları bekleniyor malum müfettiş yrd elenenlere servis teklif etmezler. Uzman yrd elenenlerin kaçının teklifi kabul edeceğine bağlı olur heralde hele bi süreç başlasın inş teklifler bi an önce gelir
-
@duranvarlık banka sektöründe her an herşey olabilir dostum ama önceliği mülakattan elenenlere verirler çünkü mülakatta üç aşamalı bir değerlendirmeden geçtik hakkımızda bilgi sahibi oldular. Ama bakarsın antalyadan elenenler servisi kabul etmez açık oluşur sizi çağırırlar duruma göre yol çiziyorlar hep
-
İc kontrolorlukden elenenlerin durumu ne olur ?