HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@kürşad dostum sana mülakattan elenenleri çağıracağız dediler mi?
-
@lll hep kapalı cevaplar geldi. Haftaya bi daha Arıcam ben
-
Olmazsa servis görevlisi olarak çalışır mısın sorusunu sorduklarına göre çağırabilirler inşallah hemen sonuçlanır belirsizlik çok kötü
-
@mülakatzede o aşamaları geçtik. Simdi teklif gelecek mi gelmeyecek mi mesele o panpa.ara sor monopolu biliyorlar mi diye
-
Geçtikte içimde kalmasın dedim
-
Dağlara taslara yaz o zaman acilirisin
-
Teftişten elenene teklif gelecek mi haberi olan var mı ?
-
@50cent çok zekisin kardeş yazayım
-
@mülakatzede sagolasin icinde kalmasin o acidan dedim
-
Kalmaz kalmaz yazdım her yere
-
Ben şimdi görüştüm İK ile uzman yardımcılığı mülakatından elendn bazı kişilere teklif yapılacak dendi. Süreç nasıl olur diye sordum. Uzm yrd gibi süreç çok kısa sürecek merak etmeyin dedi
-
Bu bazı kişiler neye göre seçilecek acaba
-
Onu bende çok merak ediyorum
-
@yosulusne Acaba sadece uzmanlıktan elenenlere mi teklif gelicekmiş kesin bir şey mi?
-
@cachalot onu bilmiyorum ama süreç kısa olacak dedi yeni bir sınav olacağını sanmıyorum eğer onu kastettiyseniz
-
@yosulusne o zaman elenenlere yapılacağı kesinleşti ve 500 kişi olacağı söylendiğine göre yarı yarıya ihtimal var, bide kabul etmeyenler de olur maddi olarak çok zorda olunmazsa gitmeyin diyolar
-
@yosulusne yok sınavın olmayacağını bende sanmıyorum ik ile bende konuştum elenenlerden alınacağını belirtmişlerdi ben sadece uzmanlıktan elenenlerden mi yoksa teftişten elenenlerede gelir mi diye merak ettim.teşekkür ederim dileriz kısa zamanda açıklanır
-
@Forza ben gecen hafta ik yla gorustum teftisten elenenlerede teklif gelecegini soylediler ama iller konusunda belirli bisey olmadgini soylediler
-
Madem elenenleri alacaktiniz neden üzdünüz ayrıca katildigim en en esnek kuralsiz bir mulakatlar silsilesiydi heran hersey olabilir Halkbank bu.
-
@yosulusne ooo yandık desene göstermelik 10 kiişiye teklif gider o 10 kişide şöyleydi boyleydi diye burda bi boy gösterir sonra da dışardan doldur 490 kişi olmaz inşallah bari burda hakkımız yenmesin