HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@gökalp @lll insallah arkadaslar bi umut iste besliyor insan.Atanan arkadasimla konustum arayabilirler 500 iyi rakam,fakat ili kendileri sunuyorlar kabul edersen başlıyorsun dedi.Allah şu sıkıntılı sürecten alnimizin akiyla cikmayi nasip etsin..
-
Ben kendi yazdığım ilin ilçesini bile kabul ederim. Kendi istediğimiz il olsun istiyorum. Başka il yazdım orayı yazma gerekçem var. Çok zor olacak kendi ilim olsa. Evlilikti falan. Yazdığımız yeri desinler. Ya bize ikametgahımıza göre olmasa bari
-
@kürşad valla arkadasim hic alakasi olmayan bir ile gitti.Teklif oyle geldi arkadasta ulkemin heryerinde calisirim dedi ve basladi
-
@duranvarlık halkbankası için mi dostum.. yeni mi.. başladı mı merak ettim de
-
süreç bitiyor yarın ben yarın ik yı arayacağım. arayabilirseniz siz de arayın arkadaşlar sonra yazarız buraya gelen cevapları
-
Mulakattan elenenleri hangi kritere göre cagircakllar servis görevlisi olarak?
-
@lll aynen dostum sana helal olsun ben de arıcam yarın.. yazalım bilgileri buraya inş.. destek olalım birbirimize
-
@kürşad evet dostum halkbankta basladi yukarda anlattim olayi
-
@duranvarlık yeni mi başladı peki?
-
@kürşad aradım ben evet dedi gm açıkladığı gibi 500 civarı gelicek alımların üstüne. Detaylı bilgi veremem ama mülakattan elenenlere şans verileceğini düşünüyorum dedi. Sizlerde arayın lütfen ve size ne diyeceklerini yazın
-
Telefon numarası paylaşabilir misin?
Tc soruyorlar mı? -
@lll telefon numarasını paylaşabilir misiniz?
-
piyango usulu çağırıyor herhalde, herksi çağırır bi beni çağırmaz bu şansla :S
Biizi almayıpta barajı geçemeyenlerden başlayacaksa o da bi seçenek duran arkadaş bahsetmiş. -
@squardward 0216 503 70 70 arayın ik ya bağlanmak isteyin
-
Ben arıyorum arıyorum insan kaynaklarına aktarıyorum diyo. Ama daha sonra meşgule atıyo
-
@yosulusne öğlen arasına doğru diye açmıyor olabilirler
-
Ne zamana dönüş yapacaklar acaba çok yorulduk
-
@mülakatzede umarim en kisa surede donus yaparlar
-
Ben aradım tarih söylemedi yine de çağrılmayacak olanlar olacak mı acaba onu merak ettim net bi şey alamadım
-
Grup mülakatında benim seçtiğim ürüne monopol diyen arkadaş kazanmış ortada monopol bi ürün yokken hemde o anki heyecanla pek ifade edemesemde bize grup mülakatı yapanların monopolü bilmediği kesin