HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@50cent hocam sanmıyorum öyle dışardan bir alım olsun. En azından elenenleri değerlendireceklerini düşünüyorum ben
-
@yosulusne inşallah öyle olur kardeş ''bazı'' kelimesi beni korkutuyor
-
@50cent bende korkmuyo değilim ama kötü düşünmek istemiyorum artık
-
Sizin düşünceniz ne. Mart başında mı çağırmaya başlarlar diyorsunuz
-
bugün yerlerimiz belli oldu uzmanların yani.
bence 15 güne servis görevlisi için bişeyler çıkar
-
Bence haftaya teklifler yapılmaya başlanır. 500 kişi tek tek aranacak, kabul etmeyenlerde olursa bu sayı 600'ü bulabilir listeyi tamamlamak biraz zaman alacaktır.
-
bugün uzman yrd yerleri belli oldu.
beni de yiğidin harman olduğu yer adananın skyle kiremit kıran karateciler şubesine ordinaryüs şube müdürü olarak atadılar. hayırli olsun.
-
@kabakçığınhayatı HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@Forza ben gecen hafta ik yla gorustum teftisten elenenlerede teklif gelecegini soylediler ama iller konusunda belirli bisey olmadgini soylediler
o müfettişlikten elenenlere uzman yardımcısı olarak teklif gelir servis görevlisi zannetmeyin
-
Acaba teklif mi olacak yoksa,tekrar mulakata alip yeniden umut mu verecekler.
-
Bu kadar saçma bir kurum görmedim. Elenenlerin şu an kazananlardan çok da büyük bir farkı yok ve servis görevlisi teklifi gelecek , işsizlik ortamında mecburen kabul edilecek bir teklif olacak ama tatmin olarak sadece mutsuzluk.
-
@prostatic hayırlı olsun darısı bizim de başımıza
-
Valla ben uzman yard elenenlere de tekrar uzman yrd teklifini gelecegine bile inaniyorum delisaçması bir süreç işliyor
-
Şunu anlamiyorum servis görevlisi pozisyonuna elenenleri çaģırmak ne kadar doğru uzman yrd potansiyelinde adaylar 3kisinin sozde görecesine göre elenenler madem en basta bankaniza yakistirmadiz sonra neden cagiriyorsunuz fakat o kadar eminlerki kurum sinavlarinin acilmadgini ve adayların buna ihtiyaci oldugunu...
-
Yerleri belli olan arkadaşlara görevlerinde başarılar dilerim Benim merak ettiğim bir şey var bu yerlerle ilgili olarak, cevaplarsanız sevinirim. Tüm görevlendirmeler il merkezinde mi oldu yoksa ilçelerde de görev veriliyor mu?
-
@avukatı_mısın ilçeler var büyükşehirlerde. kobi veya ticari bekleyip bireysel olunca bir de ilçe olunca üzülenler gördüm.
-
@dertbabası-joe teşekkür ederim cevabınız için.
-
Adamların üzüldüğü şeye bak, bizim derdimize bak vay anasını
-
-
@lll 15 gün önce bana sorsan bireysel mireysel demem kabul ederdim.Ama burada öyle şeyler öğrettiler söylediler ki eğitimdeki herkes kariyer kasma peşine düştü.
kobi ile bireysel arasında fark var kariyer başlangıcı için.Yani bireysel olanlar biraz üzülmekte haklılar
-
ben de il merkezinde kobi oldum. gönlümden geçtiği gibi oldu, benim için daha iyisi olamaz. hepimize hayırlı olsun. haber bekleyen arkadaşların da beklentilerinin gerçekleşmesini temenni ederim.