HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@thequeenoftheguy kazanan var mı bende merak ediyorum o komisyondan
Mite istihbarat elemanı olarak transfer edecekler herhalde dedim mülakat sonunda -
@duranvarlık bende 68 puanla mulakata katilmaya hak kazanamadim Ankara yazdigim icin insallah bizlere de donus olur
-
Sonuç ekranımda silinmiş tc no veya şifre hatalı diyor. Sanırım bütün ilişkilerini kestiler benimle
-
@yosulusne benimkide oyle bakalim inş altindan guzel birsey cikar
-
Evet arkadaşalar yaklaşık bir saat önce kontrol ettiğim stabil olan sonuç ekranı, şimdi hata veriyor. Dün ik'yı arayan arkadaşın dediğine göre uzman yardımcılığı süreci gibi hızlı işleyecek bir süreç olacak denilmiş ve ben arayıp sorduğumda ise '' size zaten sınav başvurusunda gereken tüyo verildi tüm süreçle ilgili'' denildi. Ben bunu askerlik tecil süresine yordum. Sanıyorum kısa sürede servis için bir süreç başlayacak hakkımızda hayırlısı.
-
Servis görevlisine yerleştirilenler yine internet sayfasında mı duyrulacak o zaman?
-
@maldırık evet dediğiniz çok mantıklı o zaman bir hafta içerisinde bir geri dönüş olur gibime geliyor
-
ben de aradım bi alım olacak ama ünvan ve tarih hakkında bilgi veremiyorum denildi başka arayan var mı?
-
@thequeenoftheguy ben de 1.komisyondan elendim. Şunu söylemeden geçemicem grup mülakatı olmasaydı , rakiplerimi tanımasaydım derdim ki benden iyilerdi seçildiler heralde.Ama daha iki lafı bir araya getiremeyen kendi fikrini savunamayan insanları seçtiler. Madem adam akıllı kriterleriniz yok sizin için donanım, ifade yeteneği, bilgi birikimi önemli değil neden mülakat yapıyosunuz. Sınavıydı mülakatıydı derken kpssye çalışmadığım zamana yazık!
-
@maldırık servis için tecil hakkı yok diye biliyorum ama varsa ve o mesajı verdiyse 31 marta kadar bitmesi gerekiyor sürecin
-
@dolapdereli hocam bütüm emareler o yönde ve şöyle bir durum da mevcut 500 kişi yi en az iki grup olarak ve en az 1 hafta eğitime sokacaklarını varsayarsak söylenilen tarihe kadar yetişmesi için haftaya süreç başlar diye tahmin ediyorum.
-
@maldırık inş hocam yine arayalım biz tarih koparırız belki sonunda. hatta eğitimler 2 hafta da olabilir diğerleri gibi
-
yahu bu devirde sms gelmez gelirse nadir gelir, haber bekliyoruzya sabahtan beri 4 sms
-
Bugün siteden ilan edilir mi acaba? Giriş sayfası da hata veriyor acaba sonuçları mı giriyorlar
-
Bugün açıklanacak arkadaşlar hakkımızda hayırlısı
-
@keyness sanmıyorum, SMS ya da mail bekliyorum ben sonuçta haber verilmedi hiç siteyi takip etmez elenen herkes nasıl olsa bitti diye
-
@fact0riel nasıl bugün açıklanacak
-
@fact0riel kesin mi kim söyledi
-
@fact0riel ortaya attın gittin, heyecana girdik durduk yere
-
açıklancak arkadaşlar bekleyin